Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Párommal ma a Miskolci Vadasparkban voltunk kikapcsolódni. Dél körül értünk a Majális Parkba, utána kb 10-15 perc séta és megérkeztünk a bejárathoz. Kifizettem a jegyeket, sajnos kifejezettem diák jegy nincs. Úgy működik, hogy 18 év felett már felnőtt, hiába egyetemista. Ez van. Régen voltam már itt, nem emlékeztem, hogy ilyen nagy területen fekszik.
Az idő nem volt meleg, sőt nagyon hideg volt de nem bántuk. Egy-két állat elbújt ugyan, viszont bőségesen voltak olyanok is, akik kint mászkáltak vagy valami fűtött házikóban mászkáltak. Sajnos a barnamedvét nem láttuk. Lehet téli álmot alszik?
Voltak nagyon ari állatkák, kedvenceim a szurikáta és a csíkos hátú fűegér.
Etettünk kecskéket, meg valami disznófélét is, aminek most nem jut eszembe a neve.Láttunk tigrist is, ami nem volt olyan szép, mint a filmekben. Volt még farkas is, ami szomorú volt, nyüszögött is. Egy pillanatra olyan jó lett volna hozzá bújni, megölelni. Aztán párommal átgondoltuk ezt a bugyuta ötletet és egymást öleltük meg
Több, mint két órát voltunk ott, ha melegebb lett volna, talán lassabban sétálunk. Visszafelé a Panda italkiszolgáló és kultúrhelyen ittunk egy forró teát, amit én sikeresen félrenyeltem az első kortynál és majd meg fulladtam.
Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az idő nem volt meleg, sőt nagyon hideg volt de nem bántuk. Egy-két állat elbújt ugyan, viszont bőségesen voltak olyanok is, akik kint mászkáltak vagy valami fűtött házikóban mászkáltak. Sajnos a barnamedvét nem láttuk. Lehet téli álmot alszik?