Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

Párommal ma a Miskolci Vadasparkban voltunk kikapcsolódni. Dél körül értünk a Majális Parkba, utána kb 10-15 perc séta és megérkeztünk a bejárathoz. Kifizettem a jegyeket, sajnos kifejezettem diák jegy nincs. Úgy működik, hogy 18 év felett már felnőtt, hiába egyetemista. Ez van. Régen voltam már itt, nem emlékeztem, hogy ilyen nagy területen fekszik. :) Az idő nem volt meleg, sőt nagyon hideg volt de nem bántuk. Egy-két állat elbújt ugyan, viszont bőségesen voltak olyanok is, akik kint mászkáltak vagy valami fűtött házikóban mászkáltak. Sajnos a barnamedvét nem láttuk. Lehet téli álmot alszik?
    Voltak nagyon ari állatkák, kedvenceim a szurikáta és a csíkos hátú fűegér. :B
    Etettünk kecskéket, meg valami disznófélét is, aminek most nem jut eszembe a neve.Láttunk tigrist is, ami nem volt olyan szép, mint a filmekben. Volt még farkas is, ami szomorú volt, nyüszögött is. Egy pillanatra olyan jó lett volna hozzá bújni, megölelni. Aztán párommal átgondoltuk ezt a bugyuta ötletet és egymást öleltük meg :)
    Több, mint két órát voltunk ott, ha melegebb lett volna, talán lassabban sétálunk. Visszafelé a Panda italkiszolgáló és kultúrhelyen ittunk egy forró teát, amit én sikeresen félrenyeltem az első kortynál és majd meg fulladtam. :U

KÉPEKET ITT TALÁLSZ!

Aktív témák