Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Párommal ma a Miskolci Vadasparkban voltunk kikapcsolódni. Dél körül értünk a Majális Parkba, utána kb 10-15 perc séta és megérkeztünk a bejárathoz. Kifizettem a jegyeket, sajnos kifejezettem diák jegy nincs. Úgy működik, hogy 18 év felett már felnőtt, hiába egyetemista. Ez van. Régen voltam már itt, nem emlékeztem, hogy ilyen nagy területen fekszik.
Az idő nem volt meleg, sőt nagyon hideg volt de nem bántuk. Egy-két állat elbújt ugyan, viszont bőségesen voltak olyanok is, akik kint mászkáltak vagy valami fűtött házikóban mászkáltak. Sajnos a barnamedvét nem láttuk. Lehet téli álmot alszik?
Voltak nagyon ari állatkák, kedvenceim a szurikáta és a csíkos hátú fűegér.
Etettünk kecskéket, meg valami disznófélét is, aminek most nem jut eszembe a neve.Láttunk tigrist is, ami nem volt olyan szép, mint a filmekben. Volt még farkas is, ami szomorú volt, nyüszögött is. Egy pillanatra olyan jó lett volna hozzá bújni, megölelni. Aztán párommal átgondoltuk ezt a bugyuta ötletet és egymást öleltük meg
Több, mint két órát voltunk ott, ha melegebb lett volna, talán lassabban sétálunk. Visszafelé a Panda italkiszolgáló és kultúrhelyen ittunk egy forró teát, amit én sikeresen félrenyeltem az első kortynál és majd meg fulladtam.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az idő nem volt meleg, sőt nagyon hideg volt de nem bántuk. Egy-két állat elbújt ugyan, viszont bőségesen voltak olyanok is, akik kint mászkáltak vagy valami fűtött házikóban mászkáltak. Sajnos a barnamedvét nem láttuk. Lehet téli álmot alszik?