Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• breezer88

tag

sziasztok!

ma kezdtem el használni egy razer basilisk v3 egeret és ami nagyon fos fura, az a görgője..

egyfelől szoftveresen lehet állítani 2 opció közül, mind a kettő full ugyanolyan fos, semmi különbséget nem érzékelek, másfelől nem találtam olyan beállítási lehetőséget, amivel nehezíteni lehetne a görgő ellenállását és egy pici görgetéstől is képes oldalhosszakon átívelően legördülni, de ha mégis sikerül mikro görgetést végrehajtani, akkor meg csinálja ezt az idegesítő 2 egységnyit legördül 1 egységényit vissza jelenséget.. gondolom azért mert bazinagy a görgője és nem bírom visszarendezni a kezem anélkül hogy az ellentétes irányba icipicit hozzá ne érnék a görgőhöz, ami meg azért is van, mert baromi érzékeny semmi ellenállása nincs :W

még mellé azt sem értem, hogy mi a fenéért csinálnak ekkora gigantikus görgőt, minden amit eddig használtam sokkal kisebb volt, de mondjuk ezt benéztem, nem gondoltam rá hogy zavaró lehet, mert még az életben nem fogtam olyan egeret, aminek túl nagy a görgője

van valami ötlet a másik egér vásárlásán túl, hogy használhatóbbá tegyem ezt?

szerk: na miután elküldtem a hszt, beléptem megint az appba és újra átállítottam, de most meg is történt a változás, elsőre adta a hangot, de free módba maradt, most már jól működik tactile módban!! megmaradt az a negatívum hogy kicsit túl nagy a görgő, de még csak most kezdtem használni, hátha nem lesz rossz ez :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés