- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Üdv az uraknak!
Vettem egy ilyen alsó polcos gamer-csomagot: [link]
Egy Redragon M608 egér van benne. Mondom letesztelem, elindítottam egy játékot (Far Cry 6) és próbálgattam, főleg mert megjött az eső, beszorultam a házba. Először azt hittem, néha a játék lagol, mozgásná torpanások...De windows alatt is találkoztam a jelenséggel, mintha egy tized másodpercre kimaradna az egér, a kurzor is megáll, annak ellenére hogy mozdítom az egeret.
Lecsréltem egy full bóvli Silver Line (Lidl vagy Penny beszerzés) egérre, megszűnt minden probléma, játék sem akad.
Nem nagy veszteség ha kuka pozitívvá nyilvánítom azt az egeret, de gondoltam megkérdezem a hozzáértőbbeket, elvileg egy gamer egér, nagyobb felbontással. Nem valami beállítási gond van vele? Gyártónál driver nincs, csak a minőségibbekhez.
Érdemes nézni valami beállítást, vagy kuka?
Amúgy azért rendeltem ezt a csomagot, mert azt hittem mechanikus billentyűzet van benne. Persze, ennyiért mit vár az ember, a billentyűzet sem mechanikus.Egér is bugos, de legalább az egérpad szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4G/LTE-SiM DELL 7320 DETACH MAGYAR - 13" touch FHD+ 100% sRGB, i5, 16/1TB WiFi6/TBolt4 GARANC +SZLA
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2027.11.09. Apple jótállás
- 7db Dell Latitude 7420,14"4K UHD,i7-1185G7,16GB DDR4, értékcsökkentett
- Denon AVR-X520BT házimozi erősítő
- Quadral sub 51dv aktív mélyláda
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest