Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Nem feltétlen az OVR miatt, sokkal inkább mert 15 éves korom óta Arsenal szurkoló vagyok, és vannak olyan kártyák amikkel sokkal szórakoztatóbb játszani. Ehhez persze párosul az, hogy 1-1 értékük kiemelkedően magas, amit azért bőven meglehet érezni meccs közbe.
Bergkamp 101-es Ball Controll, úgy forogsz vele ahogy akarsz… Drogba egy állat a levegőbe, és fizikálisan is jobb majdnem mindenkinél. Messinek 101-es Tight Posession, ami miatt tapad hozzá a labda, egyik korábbi Messim sem volt ennyire hatásos mint ez.
Szóval személyes tapasztalat, bőven érezni a különbséget. De túl drága ilyen téren ez a játék, rettentő sok pénzbe kerül a garantált nyitás…
-
ROBREGGAE
tag
Azért vannak olyan játékosok, akik még most is a "beast" kategória. Pl. nálam a legeslegelején jött ingyenes - amiért játszottam a 2021 updattel, meg le volt töltve az elcseszett efootball - Vieira érkezett, meg mellé még öt legenda.
Szóval nálam a francia és Romárió mai napig alapember és nem érzem szarabbnak, amikor formában vannak főleg. Nem tudom milyen lehet Big Time Vieria, vagy a Barcás Romárió, de a sima lapjaik is jól sikerültek és felveszik a versenyt.
Vagy ott van a Milanos Gullit, aki tök jó, mai napig sokan használják másoknál is látom. Ellenben Van Basten Milanos verziója nagyon elcseszett lett és nyilván lehet hozni példákat még.
Én tegnap költöttem egy kis coint, mert kiakartam nyitni Vinicius Jr-t, aki cf és goal poacher ebben a európai POTW-ban. Valami elképesztő lap, sikerült negyedjére kipörgetnem, első meccsén rúgtam vele 3 gólt. Nagyon gyors, nehéz utolérni.
Sokan biztos úgy nyitnak, hogy melyik csapat és játékos felé éreznek kötődést. Nálam a Milan játékosok alapok, de amikor volt a realos Roberto Carlos, nagyon kiakartam nyitni, de nem jött össze, ahogy 2 hete Seedorf se.
Egyes ugyanolyan játékosok között meg nyilván a szerepköre lehet a különbség. Rijkaard is van dmf-ben Milanosba, a holland lapja már CB és Build Up.
Bergkampnak ez a lapja Hole Player, korábbi sztem nem ez volt. Ráadásul neki, mintha Interes lapja is lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest