Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Na akkor gondolj bele mennyire forrt fel az agyvizem mikor ezek történtek. Először azt hittem valami network lag és delayelt az input, mert amikor észleltem, hogy nem az történik amit nyomok akkor reflex szerűen elkezdtem nyomogatni a passz gombot, hogy vegye már be, de mikor másodszor megtörtént akkor kapcsoltam és nem nyomtam semmit. A játék ennek ellenére ugyanúgy folyt tovább, mintha SIM-re váltott volna át a játék. Így utólag már nem gondolom hálózati lagnak, mert olyankor a játék is laggol, viszont itt ilyesmi nem volt.
Nézz körül a steam-en vagy pl. youtube-on, hogy mennyire megszaporodtak idén a script miatti panaszok. Pár videó amit hirtelen találtam:
A SIMnél meg korábban számított a nehézségi szint. Ha könnyebb fokozaton játszottál kevesebb pontot adott. Én Top Playeren farmoltam rendszerint 2 győzelem 1 vereséggel, 3 meccs elég volt a 3000 ponthoz. Mióta kijött a játék nem kellett átállítanom a nehézségi szintet. Most meg tökmindegy milyen szintet választ az ember ugyanolyan. De akkor innentől mi értlme a különböző pontszorzóknak amik a nehézségi szintekhez vannak állítva? Sőt tovább megyek mi értelme a player ratingnek? Ha 60-as játékosok ellen is kikapsz a 90+-osokkal mert előre el van döntve, hogy le kell játszanod 5-6 meccset a rewardért, és nem húzhatod be 3 meccs alatt akármit csinálsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest