Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Érdekes módon egy-két helyen pont arról számolnak be, mintha gyorsab lenne a kis gépeken a vista mint az xp. Amúgy meg teljesen megszoktam és meg is szerettem a vistát.

ngabor2: torrent? miért ne? inkább egy atom egye az áramot mint egy quad
ssd vs hdd, bár sok különbség van köztük, de miért akkora para, ha 8gb szabad hely helyett 76gb szabad helyed van? jelen esetben nincs számottevő különbség, sem súlyban, sem boot időben, sem áram fogyasztásban. legalábbis úgy tudom, h minimális az ssd előnye az eee-kben, igaz sajnos nem tapasztalatból beszélek, de sehol sem emlegettek negatívumot. a hang már zavaróbb tényező na de mit tud produkálni egy egy lemezes hdd? természetesen nem meggyőzni akarlak, csak informálódni szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kés topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest