Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Újra jelentkezem kálváriám hireivel a memória-upgrade ügyében

Szóval nagyon érdekesen adja elő a drágám. Mostmár igy sem mindig indul. Hétfőn lesz módom több RAM-al is kipróbálni,de előzetes tájékozódásom szerint igenis nagyon háklis a RAMokra(csak tudnám, hogy miért ugy adja elő, hogy megy, aztán nem emgy, aztán két napig jó, aztán megint nem
). Főképpen Kingston-t, és A-DATA-t érdemes megcélozni ahogy olvastam, hallottam... De Micron-t semmiképpen se
Amugy egy kis adalék: Aki akar bele memot rakni, nyugodtan egy hajszáritóval melegitse le a matricát a csavarról, aztn ha megyen vissza gariba akkor vissza lehet rá rakni szépen. Szóval nem "voidos" a matrica, nem fog szétesni...
Olyat is olvastam fórumokon, hogy nem jár garivesztéssel(van benne logika,mert azért ASUS se hülye, hogy ilyen egyszerűen leszedhető matricát rakjon oda. Gondolom fussa nekik voidosra
). De azért jobb rá vigyázni,mert kituggya. Megaztán itthon képesek ebbe belekötni, ahogy ismerem a hazai forgalmazók java-részét. Bár ha NSE a szervize ennek is,mint az ASUS notiknak egyébént, akkor ők még viszonylag rendesek
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Horgász topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Lenovo ThinkPad X13s 1,06 kg Notebook! 13.3" / 16GB 4266MHz / Snapdragon 8cx! BeszámítOK
- Acer Nitro V15 Gaming laptop
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Főképpen Kingston-t, és A-DATA-t érdemes megcélozni ahogy olvastam, hallottam... De Micron-t semmiképpen se