Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andris_2
    aktív tag

Tisztelt Fórumozók!

Netbook vásárlása előtt állok, és nagyjából 2 tipusra szűkültek a lehetőgések.

Az egyik az MSI Wind u100, főleg a matt külső és kijelző miatt tetszik, a másik pedig az Asus EEE 1005H. itt nemtudom hogy a H utáni A v M mit jelent :)

kicsit félek a kényes külsőtől, minden ujjlenyomat látszik rajta ( feketét szeretnék ), valamit a fényes kijelzőtől. A Speedshopban mind2t megfogdostam, az Asus mellett szól az újabb Atom proci is.

Szeretnék 1-2 véleményt hallani, akinek van Asus-a, hogy jó vétel-e, persze ha nem probléma, csak télleg nem akarom pár héten belül megbánni a vásárlást. Előre is köszönöm a hsz-okat

Peter

Helló!

Először én is óckodtam a fényes kijelzőtől és mattot akartam. Az 1005HA-M az matt kijelzős, viszont gyengébb aksi jár hozzá, nincs benne Bluetooth és nem adnak hozzá védőtokot. Ezek miatt inkább a fényes kijelzős 1005HA-H-t vettem meg és egy percig nem bántam meg, mert nagyon szép képe van a kijelzőnek.

A külseje tényleg elég kényes, látszódik rajta minden fogdosás, de rendszeresítettem mellé egy mikroszálas szemüvegtörlő kendőt, amivel néha áttörlöm, így sem okoz igazából gondot.

Én bátran javaslom ezt a típust, így utólag is ezt venném.

Új hozzászólás Aktív témák