Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
nekem is pont ilyen alaplapom van, ket eve vettem, amikor megjelent a ver 3.1.
mivel tudod ''lehuzni'' 1400-ra? fsb allitgatas?
van egy jumper 2 allassal hogy 133 vagy 100. ez pci leosztast hatarozza meg, ertelemszeruen 133-ra kell tenni. az enyemen nincs 166-os allasa a jumpernek.
a biosban ha 166-ra allitom akkor feketere fagy. gondolom a pci leosztast nem allitja at 5-re hanem tovabbra is 4-el megy ami mar sok.
a procim megy 2300-on mas alaplapban, ebben is megy rendesen! csak szorzot kell allitani es az FSB-t 133-n hagyni, en 13-rol 15-re allitottam at a szorzot a procifoglalat drotozasaval, az fsb alap es minden tok stabil. viszont alap szorzoval es 140-es fsb-vel voltak hasonlo indulasi gondjaim. neha indult neha nem. ha indult atomstabilan ment. de nekem inkabb induljon mindig, tehat 133 fsb es szorzo allitas van. tuningra nforceos ecs nyerobb, vagy a kt400-as ecs is!
ha neked nem 3.1-es verzio van akkor passzolom, akar jo is lehet.
a proci ismeresen nekem a bios frissites segitett. elotte is hasznaltam jo volt csak ''unknown cpu at 2000mhz vel indult''.
mod: kt600-as ecs-t akartam irni. haveom vett es nagyon ''hasit'' neki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Elektromos autók - motorok
- VoIP telefonálás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- MSI PRO X870-P WIFI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest