Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vati
senior tag
Nekem is ilyen lapom van, egy 1800+ -os Athlonnal használom, húzás nélkül, 300-as táppal. Sohasem tapasztaltam hasonlót, másfél év alatt. Én elégedett vagyok vele.
Két olyan szívásom volt ami távolról összefüggésbe hozható a lappal de ezzek sem biztosak: az Inno Fx5200-es vidkártya hulla instabil volt benne (garis csere, a mostani Radeon 9000Pro atomstabil) és a Snazzi III digitalizáló kártyának sehogy nem sikerült független IRQt varázsolni aktív RAID mellett - így kicsit nehéz volt működésre bírni. Utóbbit inkább a Snazzi driver primitívségének tudom be.
Előtte 2 Abit alaplapom volt: 2-ből 2 megdöglött, az első szerencsére még garanciaidőn belül. Erősen elgondolkoznék, mielőtt újra ABitot veszek.
Továbbra sem idegenkedem az ECStől. Ennyi pénzért LAN-kártyát, RAIDet, audiót egyszerre...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA® driverek topikja
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest