- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Nem, az AGP/PCI is arányosan változik. (De ha sikerül 200-on stabilan hajtanod, akkor vegyél vissza a biosban mindent alapra, és a fedélzeti jumperrel állíts 200MHz-et -ugye XE-d van?-, és akkor az AGP/PCI visszaáll alapra.)
Egyébként ez az AGP/PCI téma túl van lihegve. Az AGP-t a biosban lődd vissza 4x-esre, és akkor túlhajtva is csak nagyon kicsi az esélye, hogy bármi gondod legyen emiatt. -
mr_ricsi
veterán
-
Csepy
őstag
Hi!
Azt írtad, hogy az L7S7A2 is SiS 746-os chipszettel van megáldva. Az állítás igaz, ámde az ''is'' szócska nem. Az ASrock K7S8X (bármelyik rev. is legyen, bár én melegen ajánlanám a rev. 3.01-et!) a SiS 746FX chipszettel van szerelve. Ez további optimalizálásokat tartalmaz IDE-re és memóriára. Ez KB a 746 és a 748 között van (abban van a Hypertransport).
CSAK A TÉVEDÉSEK EKLKERÜLÉSE VÉGETT MONDOM MOST EZT!
Regards: Csepy
[Szerkesztve] -
-
Csepy
őstag
Hi!
Viszont egy nagy hiánya, hogy nem támogatja a 200-as FSB-t. Tőlem még sokan vesznek Duron 1.3-as olcsó gépeket, így ezt a lapot nem tudom használni ezekhez, pedig ez elvileg egy low-end lapka lenne, lol.
Én sokaknak nyújtok lehetőséget, itt Pécsett, számítógép vásárlására, akiknek nem nagyon lenne pénzük akár még boltban is venni egyet. És szeretem ezt csinálni!!! Harcolok a vevők átverése ellen!
Regards: Csepy
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest