- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Aktív témák
-
haxy
tag
nos ezt az utolso beszolást má zokon vetem mert nekem ecs k7s5a lapom volt 1 évig aztán cseréltem az ujabbra ecs k7s5a pro lapra decsak mert utobin 10db usb csati volt és a vinyo még mindig müködik az ide csati is müködik.
tanuság az a vinyo sz*r volt és kinyirta az ide csatikat!!!!!
a másik pedig az 1,4 és a 1,6 és a 1,8 duranok ujak az elöte kiadot alaplapok nem ismerhetik igy bios frisités kell ami fentvan a neten mert kb 2 honapja frisitetem az enyémet de lehet hogy 3 honapja vot.
nem kel mindjárt gagyizni egy lapot mert én tudok sok más pl:asus lapot ami öszeraká után elfüstült egy napalat 2* kelet cserélni a harmadik lap müködöt fél évig aztán inkáb másik tipust kértünk.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest