Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Hi!
Arról Sajnos nem tehetek, hogy te a Maxtor és Seagate winyók 40-80 GB-os modelleit szarnak tartod! :DD hadd nevessek má' egy kicsit :DD
De volt K7S5A, ami BIOS frissítés után sem volt hajalandó felismerni procikat (nyugi, a legújabbat tettem fel). Sőt volt olyan, hogy egy xp procit Duronnak ismert fel. Ez csak azért gond, mert a kedves vásárló reklamált, hogy át akarom verni. Na azóta ezeket a szennylapokat nem alkalmazom. Használja aki akarja. (No hard feelings, lol) Volt, hogy bevittem a nagykerbe és ott sem tudták megmondani, mi a baja!!!
Amúgy azt mondják, hogy általában minden 5. ECS szar és csak szenvedni lehet vele. Akkor szerencsés kezem van, met eddig 50-ből én azt a 10-et biztos, hogy kifogtam, ami szar volt. De ezzel javítottam az átlagot. :DDD
Amúgy, ASUS-t én sem szeretem. Én az ABIT-ot részesítem előnyben. Az NF7-S nagyon király lap és semmi bajom sem volt még egyel sem, amit eladtam; na meg persze én is ilyet használok.
Regards: Csepy
UI.: Nem tudom, miért vannak olyan emberkék, akik ezeket a VÉLEMÉNYEIMET magukra veszik. Nem azt mondtam, hogy te vagy szar, hanem (Uram bocsá') az ECS AMD-s lapjai. Mi azért vagyunk ezen a fórumon, hogy segítsünk egymásnak, vedd már észre!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wuthering Waves
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest