- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Hi!
Arról Sajnos nem tehetek, hogy te a Maxtor és Seagate winyók 40-80 GB-os modelleit szarnak tartod! :DD hadd nevessek má' egy kicsit :DD
De volt K7S5A, ami BIOS frissítés után sem volt hajalandó felismerni procikat (nyugi, a legújabbat tettem fel). Sőt volt olyan, hogy egy xp procit Duronnak ismert fel. Ez csak azért gond, mert a kedves vásárló reklamált, hogy át akarom verni. Na azóta ezeket a szennylapokat nem alkalmazom. Használja aki akarja. (No hard feelings, lol) Volt, hogy bevittem a nagykerbe és ott sem tudták megmondani, mi a baja!!!
Amúgy azt mondják, hogy általában minden 5. ECS szar és csak szenvedni lehet vele. Akkor szerencsés kezem van, met eddig 50-ből én azt a 10-et biztos, hogy kifogtam, ami szar volt. De ezzel javítottam az átlagot. :DDD
Amúgy, ASUS-t én sem szeretem. Én az ABIT-ot részesítem előnyben. Az NF7-S nagyon király lap és semmi bajom sem volt még egyel sem, amit eladtam; na meg persze én is ilyet használok.
Regards: Csepy
UI.: Nem tudom, miért vannak olyan emberkék, akik ezeket a VÉLEMÉNYEIMET magukra veszik. Nem azt mondtam, hogy te vagy szar, hanem (Uram bocsá') az ECS AMD-s lapjai. Mi azért vagyunk ezen a fórumon, hogy segítsünk egymásnak, vedd már észre!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest