Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonifani
csendes tag
Kis segítség kérése
Angliából rendelet autó távirányító, központi zár, 25,5GBP értékben (banki levonás: 11.311Ft) Ez utóbbi már ÁFA ás szállítással növelt összeg. Ebay rendelés, PayPal fizetéssel.
Elmúlt csütörtökön postán érkezett a vámeljárás megkezdéséről levélben kiértesítés. (online felületen nem érkezett semmi - vagy elkerülte a figyelmemet, de nem hiszem, hogy ez történt). A Posta által megküldött azonosító alapján feltöltöttem a rendelés és fizetés visszaigazolásokat az online felületen.
Tegnap már hozta a postás az árut, - EZ JÓ HÍR, GYORSAN DOLGOZNAK - és kért 1.638Ft VÁM-ot és a 899Ft-ot mint eljárási költséget. - AZ ÖSSZEG ROSSZ HÍR: értelmezésem szerint az 1600 Ft-os VÁM költség levonása jogszerűtlen.
Vámhatározatot nem kaptam, csak a postás a pénzbefizetési igazoláson tüntette fel az összeget.
Nem az összeg, de az elvek miatt ezt meg tudom reklamálni ?? (ugyan az a nyomtatvány a kitöltendő, mint a vám nyilatkozat esetében ??) -
Bonifani
csendes tag
ez nagyon korrekt kereső
technikai kérdés: a ma reggeli státusz szerint a vámkezelés vége, online fizetés elérhető. Ez mit jelent ?? Fizethetek online, és akkor esetleg kevesebb lesz az eljáráás ?(a fenti oldalon megnéztem az előzős ebay rendelést, amit már kézbesítettek, ugyanezek a lépések- Postásnál fizettem 800ft-ot)) -
Bonifani
csendes tag
Hétvégén nem néztem leveleket.
Ez az Ebay-es nyomkövetési szám:
(eszerint aug 31 óta Magyarországon van ??))
UD516357085YP
köszi!!!! -
Bonifani
csendes tag
válasz
poli27
üzenetére
Érdekes amit a trackingről írtatok, eszembe sem jutott megnézni több nyomkövető helyen.
A két rendelt ebay csomag tracking alapján megérkezett Magyarországra. Ugyanezen trackingek az MPL követőjében nem láthatóak.
Időközben az egyik csomag megérkezett. A helyszínen fizettem 799 Ft-ot - mindenféle igánylés nélkül. A csomagon szerepelt egy - ebay trackingtől eltérő - csomagszám. Ami az MPL rendszerében megtalálható.
Szóval az Ebay nyilvántartás alapján van még egy csomagom, ami itt van Magyarországon augusztus 31 óta, de az MPL rendszerében nem ellenőrizhető. Az MPL rendszerben lévő számot meg én nem ismerem . . .
Ez alapján még érdeklődni, reklamálni sem tudok ?? -
Bonifani
csendes tag
sziasztok !
előzmény: rendeltem ebay-en keresztül, paypal fizetéssel cca 10$-ért kijelző védőt. A fizetéskor ÁFA-t felszámoltak.
A tracking szerint már több mint egy hete Magyarországon van az áru.Pár kérdésem a vámkezelési eljárással kapcsolatban
- várnom kell bármilyen értesítésre és azt követően kell nyilatkozatot beküldeni ? (áru, email nem érkezett)
- vagy a VÁM nyilatkozatot már a rendelés megküldését követően azonnal meg lehetett volna (kellett volna) tennem és küldenem ?
- a nyilatkozatban a feladó pontos adatait nem ismerem, a konkrét eladó csak egy fantázianév, egy alias. Vagy az ebay az eladó, és az ő adatait kell eladóként feltüntetni ?előre köszönet !!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest