Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborsan
csendes tag
Egy revolutom van, rég nem használom Pay palomat, mert ahhoz az otp-s kártyámat, egyszer csak nem tudtam használni kiutaláshoz. OTP-s kártya van elvileg hozzá rendelve, azt nagy herce hurca után bankszámla kivonat feltöltése után elfogadták. Nincs közüzemi számla a nevemen. Küldtem én már nekik egy képen az összes papaíromat, természetesen mindkét oldallal, de semmi. Mindegy akkor hagyom, úgy se lenne olyan sok minden eladó cuccom.
Köszönöm a segítséget azért.
-
gaborsan
csendes tag
Sziasztok! Kérlek aki tud segítsen. 3-4 hónapja ha nem több már hadakozok ezzel. Frissítenem kell az adataimat a későbbi kifizetésekhez ha jól értem. Nos volt, hogy naponta küldtem nekik a jogsimat, személyigazolványomat, lakcímkártyámat (jó minőségben). Feltöltöm okézta, hogy sikeresen feltöltöttem, erre másnap megint jön az értesítő hogy frissítsem az adataimat, mintha semmi sem történt volna. Próbáltam kapcsolatba lépni velük, de nem találtam olyan felületet ahol vagy üzenettel vagy chaten tudnék beszélni velük.
10 éve vagyok regisztrálva, magánszemélyként, mostanában nem, de 4-5 éve adtam is el már terméket.
-
gaborsan
csendes tag
Sziasztok, eladtam egy terméket ebayen, de mikor feltettem a hirdetést nem a saját paypal email címemet hanem egy ismerősömét állítottam be, mivel ő kért meg hogy adjam el neki a dolgát. Most el is lett adva a termék, ő meg is kapta a pénzt a paypal címére (pendingben van ott jelenleg), viszont az ebayemben meg azt mutatja hogy a vevő még nem utalta el a termék árát. Ez normális? Lehet ebből később bonyodalom? Köszönöm
-
gaborsan
csendes tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy mit is takar az Import charges? Gyanítom hogy valami vám. Egyik ismerősömnek kéne EZT rendelnem és nem tudom, hogy mikor kifizetem akkor ezt is ki kell fizetni, tehát 399.95+23.49+107.12=530.56 lesz a paypalen fizetendő össze? Vagy ez csak egy kalkulált összeg, és csak a termék és a szállítást árát fizetem most paypal-al? Köszönöm
-
gaborsan
csendes tag
Sziasztok.
Meghirdettem egy nagyobb értékű cuccot, és egy olyan ember ütötte le akinek nem tudom elküldeni a csomag mérete miatt, és egyék okok miatt (Oroszország) úgy volt beállítva hogy miután leüti akkor mondom meg szállítási költséget. Leütötte és miután körbe kérdeztem a szállító cégeket meg írtam neki hogy sajnos nem tudom elküldeni. Ő még nem válaszolt, de ebayen megjelenet egy közel 40 ezer forintos követelés az ebayes lezárult aukció végett. Pénz forgalom nem történt köztem és a vevő között, értékelés sem. Valahogy meg tudom értetni az ebayel hogy törölje azt a közel 40e-es követelését? Köszi. Mint itthon a veterán is van ilyen mód ha nem jött létre a tranzakció.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
gaborsan
csendes tag
Sziasztok. Árulok apródon egy nikon fényképezőt. Ma megkeresett egy vélhetőleg külföldi emberke. Megmondtam neki, hogy az utolsó ár 510 dollár, szállítási költséget még nem mondtam neki.
Írt egy ilyet:Hello,
Am (Mrs Sergery and i work in UK)and i want you to know that am okay with the price 510 USD so i will add 150 USD for the shipping cost so the total will be 660 USD so i want you to know that that i am a new buying this item for my son that got a transfer to Nigeria as a Birthday gift so i want you to get back to me with your PayPal email address or you bank details for the payment, so here is the details below my Bank request from you.
And the item will be ship Via EMS post office okay so get back to me now.Account Name:
Account number:
Name of bank:
Bank Address:
Swift Code:
Total Cost:
Product Name:
or
PayPal email address:
Full name:
Regard.Szerintetek ez kamu? Meg merjem adni neki pl a pay palomat? Volt valkinek hasonló dolga?
-
gaborsan
csendes tag
Sziasztok. Mostanság ha ebay-es cuccról refund jön vissza, az megérkezik paypal számlára és rögtön továbbítják a OTP-s számlámra. Hogy lehet megoldani, hogy a paypal-on maradjon? Régebben nem volt ilyen, ez valami paypal beállítás? Köszi
-
gaborsan
csendes tag
válasz pepe091 #28801 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Köszi szépen! Szerintem a "case" intézményét is ha még nincs ott, igaz nem néztem ott de hirtelen nem tudtam én se mit is kell/jelent a "case". Pár kattintgatás után sikerült elindítanom, de ebayen, ezután mondom paypalon is elindítom mert itt írták hogy ott sem árt, de már nem engedett mert, hogy ebayaen elindítottam már, és ne halmozzuk az élvezeteket...
[ Szerkesztve ]
-
gaborsan
csendes tag
Sziasztok. Napokban sikeres "case" nyitás után vissza kaptam a pénzt amit egy törölt felhasználó csalt ki tőlem. Azaz csak félig kaptam vissza, mert paypal rendszerén megjelenik hogy refund és hogy a Transfer To
Credit Card. Ez volt most 12-én, de az OTPs számlámon még nem jelent meg. A paypalben csak egy kártya van regisztrálva. Létezik ennyi átfutási idő? Köszi[ Szerkesztve ]
-
gaborsan
csendes tag
Köszi nyitottam case-t
-
gaborsan
csendes tag
Tapasztalatotokra lennék kíváncsi, rendeltem ebayen 2013.01.07-én egy 8800 Ft értékű tv-s andoidos cuccot, másnap törölték az eladót kb 236 eladása volt 96,1% os volt. Írtam ebaynek, hogy most mit tegyek. Válaszoltak, hogy 45 napig várjak meg levelezzek az eladóval. Mondom, hogy ha töröltétek... Az már törlés napján világos lett hogy átvert az eladó.
Ebay protectortól várhatok kártérítést, vagy hogy működik ez, mivel már a kifizettem a cuccot.
-
gaborsan
csendes tag
Sziasztok, rendeltem Kínából 6912 forintért (ingyenes szállítás) egy cuccot, olvastam hogy 22 EUR felett áfa köteles, írjak neki hogy ajándékként adja fel vagy mit csináljak hogy jól jöjjek ki. Már kifizettem a cuccot paypalal. Ha kell áfát fizetnem azt hogy fogják behajtani rajtam?
Más kérdés, ha a paypal számlámon nincs pénz, de bánkártyáról szedi le a pénzt fizetésnél az nekem okoz valami hátrányt?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest