Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Most néztem meg Cristijan draft videóját.
A fifa 23-mal next gen nincs tapasztalatom, sem gameplay sem grafika terén, viszont amit ennél láttam, az nem rossz.
Szerintem jól néz ki az egész. Kicsit el is kapott a hév, de én addig nem szeretném megvenni a játékot, amíg nem váltok konzolt.
Old gen nyomja valaki? Az milyen? -
K.J
senior tag
Sziasztok,
Már látok néhány problémát ezzel a vegyes válogatottal kapcsolatban.
Megdöbbentem rajta én is, hülyeségnek is tartom, h tényleg nem azzal foglalkoznak, amivel kellene.
Aki viszont itt, vagy bárhol ezt támogatja:
Belegondoltatok abba, hogyan vannak lemodellezve ezek a playerek? Majd akkor kaptok agyverzést, ha mondjuk egy gólhelyzetet elb*tok, mert Kerr nem úgy húzza el a labdát, mint Rashford.
Vicces lesz.. És igen, én is nagyon jól ismerem a fifát, tudom, h helyzetet akárkivel elbaltázhatok, csak azt várom, h mikor fogják majd erre.
Vagy mindez nem lesz észrevehető? Akkor miért ez a női vonal? Sutba dobják az erre fordított fejlesztést?
A másik, hogy ha akarsz, ha nem, úgyis rákenyszerítenek majd, mert objectivekben tuti lesz olyan XP szerzési lehetőség, h játszass a csapatodban min. 3 női playert, rúgj/fejelj gólt velük, adj gólpasszt ect..
Nem vagyok konzervatív, de tényleg fasza lenne minimálisan a realitás talaján maradni!Nálam a fifa 22 teljesen kimaradt, a 23-ra néztem be kb 1 hónapja, de meg kell mondjam, sokat nem változott.
Valszeg beszerzek egy PS5-öt és csak akkor próbálom ki ezt az új címet.
Jó újra olvasni Titeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- PS5 fat konzol
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicces lesz.. És igen, én is nagyon jól ismerem a fifát, tudom, h helyzetet akárkivel elbaltázhatok, csak azt várom, h mikor fogják majd erre.