Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Most néztem meg Cristijan draft videóját.
A fifa 23-mal next gen nincs tapasztalatom, sem gameplay sem grafika terén, viszont amit ennél láttam, az nem rossz.
Szerintem jól néz ki az egész. Kicsit el is kapott a hév, de én addig nem szeretném megvenni a játékot, amíg nem váltok konzolt.
Old gen nyomja valaki? Az milyen? -
K.J
senior tag
Sziasztok,
Már látok néhány problémát ezzel a vegyes válogatottal kapcsolatban.
Megdöbbentem rajta én is, hülyeségnek is tartom, h tényleg nem azzal foglalkoznak, amivel kellene.
Aki viszont itt, vagy bárhol ezt támogatja:
Belegondoltatok abba, hogyan vannak lemodellezve ezek a playerek? Majd akkor kaptok agyverzést, ha mondjuk egy gólhelyzetet elb*tok, mert Kerr nem úgy húzza el a labdát, mint Rashford.
Vicces lesz.. És igen, én is nagyon jól ismerem a fifát, tudom, h helyzetet akárkivel elbaltázhatok, csak azt várom, h mikor fogják majd erre.
Vagy mindez nem lesz észrevehető? Akkor miért ez a női vonal? Sutba dobják az erre fordított fejlesztést?
A másik, hogy ha akarsz, ha nem, úgyis rákenyszerítenek majd, mert objectivekben tuti lesz olyan XP szerzési lehetőség, h játszass a csapatodban min. 3 női playert, rúgj/fejelj gólt velük, adj gólpasszt ect..
Nem vagyok konzervatív, de tényleg fasza lenne minimálisan a realitás talaján maradni!Nálam a fifa 22 teljesen kimaradt, a 23-ra néztem be kb 1 hónapja, de meg kell mondjam, sokat nem változott.
Valszeg beszerzek egy PS5-öt és csak akkor próbálom ki ezt az új címet.
Jó újra olvasni Titeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fotós kérdések órája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicces lesz.. És igen, én is nagyon jól ismerem a fifát, tudom, h helyzetet akárkivel elbaltázhatok, csak azt várom, h mikor fogják majd erre.