Hirdetés
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Most néztem meg Cristijan draft videóját.
A fifa 23-mal next gen nincs tapasztalatom, sem gameplay sem grafika terén, viszont amit ennél láttam, az nem rossz.
Szerintem jól néz ki az egész. Kicsit el is kapott a hév, de én addig nem szeretném megvenni a játékot, amíg nem váltok konzolt.
Old gen nyomja valaki? Az milyen? -
K.J
senior tag
Sziasztok,
Már látok néhány problémát ezzel a vegyes válogatottal kapcsolatban.
Megdöbbentem rajta én is, hülyeségnek is tartom, h tényleg nem azzal foglalkoznak, amivel kellene.
Aki viszont itt, vagy bárhol ezt támogatja:
Belegondoltatok abba, hogyan vannak lemodellezve ezek a playerek? Majd akkor kaptok agyverzést, ha mondjuk egy gólhelyzetet elb*tok, mert Kerr nem úgy húzza el a labdát, mint Rashford.
Vicces lesz.. És igen, én is nagyon jól ismerem a fifát, tudom, h helyzetet akárkivel elbaltázhatok, csak azt várom, h mikor fogják majd erre.
Vagy mindez nem lesz észrevehető? Akkor miért ez a női vonal? Sutba dobják az erre fordított fejlesztést?
A másik, hogy ha akarsz, ha nem, úgyis rákenyszerítenek majd, mert objectivekben tuti lesz olyan XP szerzési lehetőség, h játszass a csapatodban min. 3 női playert, rúgj/fejelj gólt velük, adj gólpasszt ect..
Nem vagyok konzervatív, de tényleg fasza lenne minimálisan a realitás talaján maradni!Nálam a fifa 22 teljesen kimaradt, a 23-ra néztem be kb 1 hónapja, de meg kell mondjam, sokat nem változott.
Valszeg beszerzek egy PS5-öt és csak akkor próbálom ki ezt az új címet.
Jó újra olvasni Titeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicces lesz.. És igen, én is nagyon jól ismerem a fifát, tudom, h helyzetet akárkivel elbaltázhatok, csak azt várom, h mikor fogják majd erre.