- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Sziasztok,
Már látok néhány problémát ezzel a vegyes válogatottal kapcsolatban.
Megdöbbentem rajta én is, hülyeségnek is tartom, h tényleg nem azzal foglalkoznak, amivel kellene.
Aki viszont itt, vagy bárhol ezt támogatja:
Belegondoltatok abba, hogyan vannak lemodellezve ezek a playerek? Majd akkor kaptok agyverzést, ha mondjuk egy gólhelyzetet elb*tok, mert Kerr nem úgy húzza el a labdát, mint Rashford.
Vicces lesz.. És igen, én is nagyon jól ismerem a fifát, tudom, h helyzetet akárkivel elbaltázhatok, csak azt várom, h mikor fogják majd erre.
Vagy mindez nem lesz észrevehető? Akkor miért ez a női vonal? Sutba dobják az erre fordított fejlesztést?
A másik, hogy ha akarsz, ha nem, úgyis rákenyszerítenek majd, mert objectivekben tuti lesz olyan XP szerzési lehetőség, h játszass a csapatodban min. 3 női playert, rúgj/fejelj gólt velük, adj gólpasszt ect..
Nem vagyok konzervatív, de tényleg fasza lenne minimálisan a realitás talaján maradni!Nálam a fifa 22 teljesen kimaradt, a 23-ra néztem be kb 1 hónapja, de meg kell mondjam, sokat nem változott.
Valszeg beszerzek egy PS5-öt és csak akkor próbálom ki ezt az új címet.
Jó újra olvasni Titeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN és bontott Xiaomi Redmi 7 3/32GB,2Sim,Független
- Bravo 17 C7VF 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Be Quiet! - LIGHT WINGS LX 120mm PWM házventilátor (3db/CS)
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicces lesz.. És igen, én is nagyon jól ismerem a fifát, tudom, h helyzetet akárkivel elbaltázhatok, csak azt várom, h mikor fogják majd erre.