Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam jobban senki nem utálja a woke-izmust, de azzal nem látok problémát, hogy egy ilyen játékban lehet női focistákkal is játszani. Mint ahogy ST Cech is szerintem tök poén, meg az is, hogy Pelét be tudod rakni MBappével egy csapatba és előbbi nem az 50-es évek focijának szintjén játszik, hanem ugyanolyan jól, mint utóbbi.
Ettől függetlenül megértem, hogy valakinek nem tetszik, de azt már nem, hogy aki ennyire utálja a polkorrektséget, az miért nem mondja ki a valódi okot...
Mert az, hogy nem realisztikus, meg nem ismerik őket annyian, mint Messit, nevetséges kifogás egy ilyen játék esetén.De én leszek a legboldogabb, ha páraknak ez már tényleg túl sok lesz és lemorzsolódik néhány örök panaszkodó, mert úgy látom van némi átfedés.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest