- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam jobban senki nem utálja a woke-izmust, de azzal nem látok problémát, hogy egy ilyen játékban lehet női focistákkal is játszani. Mint ahogy ST Cech is szerintem tök poén, meg az is, hogy Pelét be tudod rakni MBappével egy csapatba és előbbi nem az 50-es évek focijának szintjén játszik, hanem ugyanolyan jól, mint utóbbi.
Ettől függetlenül megértem, hogy valakinek nem tetszik, de azt már nem, hogy aki ennyire utálja a polkorrektséget, az miért nem mondja ki a valódi okot...
Mert az, hogy nem realisztikus, meg nem ismerik őket annyian, mint Messit, nevetséges kifogás egy ilyen játék esetén.De én leszek a legboldogabb, ha páraknak ez már tényleg túl sok lesz és lemorzsolódik néhány örök panaszkodó, mert úgy látom van némi átfedés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest