Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Azzal a különbséggel, hogy én tudom mikor nyerek magam miatt és azt is,ha közöm nincs a győzelemhez.
Ha valaki rám írna egy kapott győzelem után, hogy szted ez jogos volt e?, akkor nem pökhendien hergelném, hanem írnám, hogy boccsss.
Ahogy volt is többször példa rá, hogy magamtól írtam valakire, hogy sry, mert ezt nem érdemeltem meg.Tudod van olyan, aki megérdemli. Ok nélkül még nem keveredtem ilyenbe
Csak vannak azok a skillhuszárok, akik fer körülmények közt kapnának 3 mat az első félidőben úgy, hogy 1 skillt nem csinálok addig a meccsen. Azt hiszi, hogy mivel nagy laggal játszom ellene, ezért lehet alázni. Sztem ezek a gyökerek megérdemlik. és nem bánom most sem. Ha látom, hogy az ellen küzd az elemekkel, vagy olyan is van, hogy látszik, abszolute kezdő és megyek több góllal, akkor nem alázok, nem gólörömködök, sőt, több gólra sem törekszek.. Ez játék, mindkét félnek. Csa sajna van az a generáció, akinek ez nem foci, hanem "ki kell játszani" game
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest