Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Hát ez sajnos tetszik egyelőre
Mondjuk csak div 9-ben küzdök de 7-3-2-es mérleg pedig nem túl acélos a csapat. Nyilván ha fordítva lenne nem tetszene meg valszeg nem is fog.
A nők egyelőre durván opk legalábbis a többi jatekosomhoz képest. Egyetlen walkout 88-as cb Parades nevű nő barca de mindenkit leszed brutál. Loan Rodman szintén. Azonnal venném ha lenne coinom. Alvarez fasorba sincs hozzá képest.
Sbt egyet játszottam annyira nem volt fájdalmas. Wc fokozaton alsó kettőt biztos tudom verni valamelyik korábbi évben ez is szenvedés volt.
Az objektív mutatas xar. Fő menüben ott a pötty de utána nincs vadászni kell mit sikerült.
Sajnos igy hogy se founder se nike promo nem annyira haladós
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest