Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Imádom, hogy kb. havonta feljön ez a téma, hogy mikor és melyik cég által lesz értelmes konkurenciája a Fifának (vagy hívják akárhogy), miközben teljesen egyértelmű, hogy legalább 5, de inkább 10 éven belül semmi ilyesmit nem kell várni. Annyi mindennek kellene hozzá összeállnia egy másik cégnél, hogy teljesen esélytelen. Még ha 5 év múlva meg is jelenne egy ütős focis játék a piacon (annál hamarabb biztosan nem fog), utána kellene még legalább 5 év, mire stabilan átcsábítanak egy kritikus méretű játékosbázist, ami utána már "fenntartja" a játékot, illetve amíg beszerzik a kellő mennyiségű licenszet.
A licenszek pedig igenis fontosak egy focis játéknál. Juve-szurkolóként én is húztam a számat 3 évig, amíg nem játszhattam a Juve-stadionban, nem használhattam a rendes mezeket, címert, stb., és sokkal jobb érzés most Juve-himnusszal indítani a meccseket, mint volt a Piemonte Calcio-s szenvedés. Ugyanígy tök jó, hogy bekerült a BL, és szar, hogy egy Napoli, Lazio, Atalanta, vagy épp idén a spanyol bajnokság kamu nevekkel szerepel. De ennél is rosszabb lenne, ha a játékosok nem lennének licenszelve, mert lehet bármennyire is jó a játékmenete egy focis játéknak, ha Cristina Rolanda és Leonardo Messias szaladgálnának a pályán, a kutya sem játszana vele. Márpedig egy új játéknál a játékos-licenszek megléte sem lenne magától értetődő.
Teljesen biztos, hogy még legalább 5-10 évig nem lesz alternatívája a Fifának, ahogy az is, hogy az EA által készített focis játék sosem lesz jó, vagy legalább a mostaninál lényegesen jobb játék. Mire bármelyik bekövetkezhetne, innen a fórumról már egyikünk sem fog focis videojátékokkal játszani, szóval engedjétek el a témát

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest