Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz PapírVilla #1789 üzenetére
spanyol férfi és nő amire téve van a magyar, de nekem a férfi magyar hanggal lett egy olyan csoki navigátorom, hogy csak na. Hát hidd el nem spanyol, hanem bantu....
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1790 üzenetére
Persze, megoldom ha gépközelben leszek, de nem EA specifikus, mindenhez ezt használom egységesen. Majd átdobom micsodát
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1779 üzenetére
Hát igen, legrosszabb ha keresztbeáll a sziklafal és a kőperem közt, ott inkább reset mint megfordulás, az meg idô
-
biker
nagyúr
mentem tesztet ma is, úgy hogy tudom nem kell tartalékolni, elég sok hibával nyomva neki utolsó időkre leszek jó
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1769 üzenetére
Szívesen megnézem, fejből szerintem nem ebbe az irányba indultam el, most találtam ezt a guideot [link]
Ezt is kipróbálom
Ami nekem gyanús, próbáltam ellesni a beállításokat, és csinálni S1 S2-re tesztre egy gyors játékot, S2-ben 14:32-tt hoztam le ami túl közel van a te idődhöz, szerintem nehezebb lesz a bajnokin
Jeges kanyarokban folyamatosan kézifék kell nekem is, de nagyon elől volt a fékegyensúlyom, ez tényElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Offline champ összeraktam elsö ket szakaszt, hát nem gyenge
dr2.0 nagyon szerettem, de nagyon más ez jégen. Még sose mentem monte jégen itt. Kellene egy jó setup, plusz hiányzik hogy nem lehet első/hátsó nyomatékot állítani, így masszív kézifékezés kell, különben nem fordul be az eleje.
nagyn durva lesz. A teljes 22 szakasz mennyi? 2,5 óra?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1747 üzenetére
Wow, jó hír
de senki nem tudja mi alapján oszt gumit ugye?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
EA WRC VR trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Yt_s8OY3BkY
-
biker
nagyúr
"Meg nem lenne rossz a dinamikus időjárás változás se"
ezt pont tudja. mondjuk szakasz közben nem, talán a WRC10 meg a generations tudta, ebben olyan van, hogy ha egy átmeneti felhős szakasz után erős eső jön és mondjuk reggelből délelőtt, akkor a szakasz végén (kenyában legalábbis) már beborult és pár csepp eső talán ment, illetve esőből napsütésbe eláll a végére az eső emlékeim szerint
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1740 üzenetére
hogy sikerült 4 szettet kapni? én akármit állítottam és mentem eddig, két szett volt, +1 a shakedown, és használtat nem enged visszarakni. 13 szakaszra is 1+1+1 volt eddig. Vagy valahol 15-nél ad többet?
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1738 üzenetére
baszki, ez hosszú... erre lesz két szett gumi?
az első olyan rally lesz amit tutti nem egy menetben tolok le. jól látom WRC lesz a kocsi?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1736 üzenetére
készül akkor valami?
-
biker
nagyúr
valószínű szerintem is az UV, én sokáig stabil voltam 925mV-on, de valamelyik driver frissítés után elkezdte kidobálni a programokat, EA is, mikor visszaesik hirtelen a teljesítmény valamiért, akkor megfut valami és kilép. 931mV és stabil (3080ti)
-
biker
nagyúr
És akkor a videjó a Hungary ERC virtuális megoldásáról
[link]
Szenvedős volt felnin letolni annyit, de nem akartam feladni.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Csókoltatom a szervezőket, a max track deg miatt kenyában éreztem magam
Harmadik szakszon két defekt miatt azt meg a negyediket három keréken toltam le, de kitartottam a végéig!Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
nekem akkoriban egy Formula force EX volt, mint kb bárkinek akinek telt valami ffb-s cuccra, azzal toltuk a PH! ETCC bajnokit is, meg én a CMR2-3-at, na az rbr-el nem kanyarban, egyenesen nem tudtam menni
-
biker
nagyúr
válasz snecy20 #1670 üzenetére
"Előtte egyszerűen nem volt fizikájuk és tömegük az autóknak a játékokban."
Mert amúgy lett volna 2004 előtt olyan számítógép amin le tud futni a fizikai modell
-
biker
nagyúr
válasz petikeh #1653 üzenetére
FB csoportban csinált valaki: "Sziasztok!Elég gyorsan jöttek a szavazatok a Rally Hungary ERC Futamaira és elég egyhangú is volt a szavazás.Ezért el is készítettem a Versenyeket 10 nap lesz rá, jövő hét Péntek délig, azaz Április 26. 12:15 - ig
Hungary ERC Rally2: https://racenet.com/ea_sports_wrc/clubs/16549
Hungary ERC Rally4:https://racenet.com/ea_sports_wrc/clubs/16550
Itt vannak a linkekGyertek minél többen, nyitottak a ClubbokJó Szórakozást Kívánok Mindenkinek"Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1641 üzenetére
igen, sajnos ahol gyárilag hibás, ott nem tudnak mit tenni. Ők azt fordítják, ami a hangban van, hozzáadni nem tudnak.
Amit tudtak tenni, a magyaros fordítás, lásd szigorú, hidd el, dobon (a kis dobó) vagy bukkanon. rajta jobb 4
nekem bejön.jlaci: azzal nem tudnak azért mit tenni, hogy megfordítsák a számozást is. meg legyen 3 33 34 és társai, csak 3 szűkül van nem 34
-
biker
nagyúr
[link] ea wrc magyar nyelv teszt
-
biker
nagyúr
én tesztelem a magyar navigátor rally school és regularity rally részeit. Persze kipróbáltam a time trialt is, nem bírtam ki. elvileg ha nem lesz benne hiba, hamarosan publikálják.
Azt kell mondjam le a kalappal a készítők előtt!Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Mindenkinek köszönöm, aki megpróbálta, és tisztelet a végig teljesítőknek!
A következő futamon nem kell előre fogtöméseket ellenőriztetni, nem fog kiesni egy sem.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
mentem egy szakaszt, ahol még sose olyan szakaszon, persze közben vga driver id frissült, a kettő együtt okozott egy két akadást, de a végére helyrejött
-
biker
nagyúr
Discordon már úgy írják, season 4 után valamikor április végén majd megerősített időben PC-n lesz VR. A trailerben persze "jön a VR"
-
biker
nagyúr
Season 4 hozza a VR-t [link]
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1571 üzenetére
A végén csak én leszek hunyadival?
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1567 üzenetére
A gumit sajnos nem tudjuk megadni versenykor, minden clubra ad egy közepes egy keményet (én még lágyra nem emlékszek), akkor is ha 3 szakasz van, akkor is ha 13 szakasz van. és nem tehetsz vissza kopottat.
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1563 üzenetére
nincs puha gumi, közepes és kemény van
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1558 üzenetére
Nem volt semmi extra. Bár egyik szakaszon összejött 40mp de amúgy egész vállalható.
Ennyire jó a skoda? én kipróbáltam, de úgy pattogott az úton, hogy elengedtem. A hyundai kezelhetőbbnek tűnt.
mindkettőn max magasság lágyított gumi és gátlók, szinte ugyanazzal próbálkoztam, de akkor is pattogott. egy egy bucka oké, de ha 3 egymás utáni dobbantó jött, akkor olyat oszcillált, a végén mint a trambulinról dobbantás, olyan voltElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1550 üzenetére
Ja majdnem megvolt a fa megint, csak kapcsoltam és balra kiemgedtem a kocsit, inkább 5s mint egy TD
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1550 üzenetére
Visszajött az fps loss bug is. Egyik szakaszon furcsa lett a kép, nézem 40-45 fps. Wtf??? 80+ ha megy az obs, anélkül 100+
-
biker
nagyúr
12:25-től lesz a bukfenc, ha élesedik a videjó
100km/h-val vertem telibe egy sziklát úgy, hogy dupla szaltó fél csavarral lett a vége, és mentem továbbElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Érdemes megnézni, 3. Szakasz kb legeleje, fékezve kisodródtam, telibe egy sziklát, amin seggel előre szaltóz a kettőt bukfenceztem, és mentem tovább. Ott szakadt volna ki a motor de minimum a hütő kuka, meg a négy kerék off.
a hc damage a játék
szint, anélkül meg tökön paszulyon átElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1544 üzenetére
Örülök!
FB-on már jöttek a fanyalgók a hc damage miatt. Most mentem végig, még egy bukfenc is belefért a showba
estére lesz vidiElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Aki nem végleg csalódott Kenyában, azoknak búfelejtő, 8 szakaszos kis verseny WRC2-vel, hardocre damage on, track deg moderate, assist off, tunning on
egy hét van rá
[link]Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1537 üzenetére
Köszi! Én nagyon élvezem Kenyát. Bár régi WRC-vel inkább. Az autóbb érzés
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1534 üzenetére
De végén az a 8-10cm-es facsemete végzetes volt
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #1524 üzenetére
én a végzetes 8-9-10 szakaszra akartam kimenni a még közepesen kopott közepessel, és a végére a kemény, de szerintem a jó recept:
shakedown +1 gumi, első szervizig ok, utána kemény a 10.-ig, a végére egy közepes újElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1519 üzenetére
ja, semmit nem tudtam csinálni, nem is számolt vissza, és azt írta teljesítve a szakasz
-
biker
nagyúr
Megette a fene ezt a rontást, de tényleg. Ma gondoltam nekifutok a DuEn Kenyának, erre bug bug hátán, a végén egy terminal damage a 8. szakaszon.
azt hittem már javították azt, hogy néha shakedown alatt nincsenek bírók, nincs hol megállni. Eztán nem indult el a játék az első szakaszon, nem tudtam semmire kattintani, az esc-re se reagált. kilép-belép és szerinte lefutottam az első szakaszt, de nem volt időm az első szakaszon, azt sose futottam le, csak a 2-8 szakaszokat.
https://www.youtube.com/watch?v=6TRfeiepljk&ab_channel=P%C3%A9ter%C3%81brah%C3%A1mElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1506 üzenetére
Itt a simrig képmappában [link] van egy video, hogy működik. A rugó erejével lehetne állítani mennyire keményen kattanjon és legyen nehéz tolni
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1506 üzenetére
Szerintem megoldanám
-
biker
nagyúr
igen, azok jobbak voltak, mint a momentsek. de hát ez van.
Találtgyerek: köszi Pedig a kormányos topikba írtam róla, egy talált terv alapján ment, ahol a mikrokapcsolós részt már nem fejezte be a készítő, mert szerinte rossz az egész. Műanyagból az, de fémből a test mechanikai részét már jó, és aztán kitaláltam, mágnes és reed relé, ami halott ügy volt, fals érzékelések, felmágneseződés, minden bajom volt, ma átszereltem mikrokapcsolósra.
ja a visszaváltás, hát kicsit úgy kezelem mint a kormány melletti push-pull váltókat, egyszer majd lehet építek egy olyat
[link] itt mutattam képeket az alapokról[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Mentem két gyors tesztet, öszekötve minden kellemest a hasznossal
- megjavítva a szeki váltó, a reed relé baromság, kapott mikrokapcsolókat
- 1.6 patch
- új VGA hűtőNos, első körben, 1.6 patch rohadjon meg, simhubban újra kellett konfigurálni a telemtria részt, meg a profilt is eldobta elsőre, valamibe nagyon belemódosítottak.
Aztán a simhub shaker kimenetek szivattak, aztán, az egyebek, de a végére meglett minden
kb 2 hónapja nem ralliztam, így beugrottam két momentsbe, ezen eredmények itt.
Semmilyen komolyabb stutter, akadás recegés nincs, csak megy a grafika. Az új hűtővel kellemes a vga hőfok is. Bár a ház oldallap nem megy fel a vízhűtés csövei miatt, meg kell még faragni azt isMonte: [link] (még kódolja a HD-t a poszt írásakor)
Oceania: [link] már HDNekem tetszik ahogy haladnak vele előre
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1498 üzenetére
Állíts be egy custom champ futamot. Ott időjárás és napszak és évszak is állítható
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1495 üzenetére
Sehogy
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1481 üzenetére
egyelőre nincs kapacitásom, még mindig több hetes elmaradásban vagyok a családi gondok miatt
A thermal padok miatt hétvégén talán szét tudom kapni a gépet újra.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Gomez86 #1479 üzenetére
szerintem meg minden eddiginál símább a futása
Mentem 3 hosszú szakaszt nyugdíjas módban, nézelődve, direkt falat érintve mikor be szokott szaggatni, stb, semmi akadás nem volt, 110-120fpsElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #1450 üzenetére
azt mondon a való életben azok a közlekedési táblák nem urániummal kitöltött kriptonitcsőből vannak? Annak ha nekimegyek 180-al akkor nem áll tovább mint a zászlórúd és vágja ketté az autót? hmmm....
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #1445 üzenetére
elég sokat vezettem a való életben közutakon (másod harmad negyedrendű) ahhoz, hogy tudjam, mindenhol minden kanyar kisodró ívén van egy fa vagy egy árok vagy egy hídfőláb betonkocka itthon is, külföldön is.
-
biker
nagyúr
Azt továbbra sem sikerült megoldani, hogy az ultra low reflection esetén a szélvédő ne vibráljon. mivel belsőben megyek, nem érdekel a kocsi tókröződés
Mediumra állítva jó a kép, de olyan terhelést ad a cpunak...ultra low reflection esetén
DLSS OFF 100fps, gpu load 99% cpu load 55%
DLSS ON 120FPS gpu load 90% cpu load 65%Medium reflections
DLSS OFF 90fps gpu load 100% cpu load 55%
DLSS ON 100FPS GPU load 80% cpu load 75-85%továbbra is cpu számolja a reflections és particles elemet
-
biker
nagyúr
Szerintem látványosan jobb. Sima, nem akad, dlss tényleg működik
szinte stabil 120fps megvan ultra közeli állapotban isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
igéretes, a teljesítményen tényleg dolgozzanak már picit. Tegnap akciósba behúztam az F1 23-at, minden ultra amit csak lehet, 3144x1440 21:9, és 110-120fps gyönyörűséges síma futással, a 3080 ti izzik, 99%-on kifeküdve. és csendben elmorzsoltam pár könnycseppet az ea 90fps-ére 70% gpu load mellett ami a max
-
biker
nagyúr
ott beszélgetek vele igen. Nekem lenne affinitásom, de az én hangommal...
Én mondom hogy bal 2 szigorú mert az enyém mélyebb. és tényleg
-
biker
nagyúr
köze nincs a kettőnek egymáshoz.
A magyarítás "A fordítás a Deepl fordító automatikus fordító használatával készült." és szöveges fileokat ír felül, a navigátor hanghoz meg fel kellene venni olyan 1200 audió elemet és beszinkronizálni a játékba.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
NEM!
Amikor beülsz a kocsiba, ha nyomsz egy esc-et akkor csak resume van. Ha meghúzod a kéziféket, elkezdi a számolást, esc, csak a resume van, ahogy egy métert mész, esc, és máris ott van egy 6 elemes menü, amiben ott van a ghost settings és kikapcsolható, ekkor már restart kell mert már elbazta az idődet az esc miatt
-
biker
nagyúr
válasz petikeh #1313 üzenetére
de minden TT szakaszon automatikusan bekapcsolódik! És ha elfelejted menüben előre kilőni, akkor jön a szórakozás meg restart
eleve indokolatlanul sokat kell kattingatni, szar a ui a menüben, néha mintha előbb aktiválni kellene az ablakot és utána kattintáskor már tényleg kattintok, vagy nyomkodom a gombot hogy menjen fel a slider és elveszti a fókuszt, és nem oda kattintok ahol az egérkurzor van.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Vicces volt a DC supporton PJ
Beszóltam megint, hogy a rohadt ghost cart (ami a legocsmányabb a világ szimulátorai ghost carok közt) miért nem lehet globálisan örökre kikapcsolni? Default on, és minden szakaszon ki kell kapcsoljam TT-ben, Momentsben, de akkor is csak akkor tudod, ha már elindultál, mert egyébként esc után a menüben csak resume van, nincs egyéb opciós listaErre? ők erről sose hallottak, tegyem fel suggestek közé és nyomjunk meetoo-t
Én: van már 3 ilyen vagy 50 meetooval
Ő? hol van ilyen?
Erre linkeltem 4-etVálasz: hát felveszi ticketnek, de "very low priority"
Hát bazzeg, persze, addig minden induláshoz kell 8 kattintás. Gratula.
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #1304 üzenetére
Jobb alul és mellette simhub kijelzők vannak, a system monitor egy gyári dashboard áttervezése és kibővítése, alapból kb 5 dolgott tudott mérni, mindent én adtam hozzá és cseréltem le hogy ezeket kijelezze. kell hozzá még a hwinfo és egy aida és egy afterburner
rtx4060 azért szerintem alatta van a régi 3070ti-mnek, azon akkoriban közepes beállításokkal 60-70fps-el elszaladgált azért
-
biker
nagyúr
Elrontottam a láthatóságot elsőre
Tegnapi tesztek eredménye, valóban minden ultrán (kivéve az emlegetettek) és tök jól fut, és gyönyörű a kép is
Tesztfutam(marha idegesítő a replayben külső kamrák elmebeteg alzheimeres rángatása. Értem, hogy a kézikamerát akarják utánozni, de 20mp után hányingerem lesz mint egy hajó a viharban)
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
itt látszik néhol a szélvédő vibrálás, ultra low, de a car reflection ultra low vs low -15-20fps szóval ultra low
[link]ilyen ha particles es reflections medium felett van [link]
amugy ezzel a setuppal egész stabil [link]
jéé a felvételben több a stutter mint igaziból. kicsit dobálja a frameket
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Bugos az ultra low reflection, nem szabad
Low de inkább medium ahol nincs glitch az üvegen
Mirror off nekem kifelejtettemParticles okozta régen a stuttert, már nem?
-
biker
nagyúr
Mágia.
DLSS bármit csinálok, vagy semmit vagy 5-6fps-t növel, csak a gpu load lesz kisebb, meg a hőfok
Ellenben nyomtam egy ultra presetet, majd shadow vissza highra, car reflections mediumra, particles ultra low és motion blur off, ennyivel tértem el, AA Epic, AF 8x, és megvan a 100fps átlagban, de 80-90 mindig (nem esőben néztem)
És nincs stutter tényleg
szerintem ha igazi profik belemásznának az optimalizálásba, lenne itt hű meg haaaaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Holnap kipróbálom, most szinte minden high kivéve car reflection és particles
Két gyors teszt mindkettőn elsőre dlss nélkül majd dlssel
Két szakaszon tesztelve
[link]. [link]Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
nekem eddig jó volt a stutter, csak akkor volt ha új pálya amin sose mentem. egy pálya nem elég, másik új pálya ismét stutter elsőre
DLSS meg szar ahogy van, ha bekapcsolom ugyanannyi fps marad csak kisebb gpu load nagyobb cpu load, de így is cpu limites a cucc, mintha nem gpu-n menne az engineElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Király. Patch telepítve, gpu driver frissítve, most újra addig jön a stutter amíg minden pályán nem megyek végig egyszer legalább? Falérintés egy mp lag, fűre megyek fél mp lag. Meh meh
-
biker
nagyúr
én highon nyomok mindent kivéve car reflection meg particles, ultrán nem vettem észre nagy különbséget. lehet ha megmutatná valaki ezt kell látni, akkor igen
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1266 üzenetére
"1.5 biztos nagyon durranás lesz, mert ez elég karcsú frissítés."
A mondat kövérrel kiemelt része ami biztos, az első aláhúzott része sajnos csak remény
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1229 üzenetére
Gratulálok az első helyhez, nyereményed, hogy vegyél egy üveg pezsgőt, otthon állj fel egy székre, mint a pódium legfelső foka, és locsold szét a pezsgőt. És minderről Youtube shortot kérünk
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1227 üzenetére
szépen elvertél mindenkit
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #1215 üzenetére
én mentem croatia FWD talán H2-vel, és marha jó volt. Mondjuk én életben is sokat megyek/mentem erős elsőkerekessel, és hozta azt az érzést, amit a hajtás/fékezés közti terhelés váltásokra tud.
Ugyanúgy bírkózni kell vele ha lepadlózod és irányítani is szeretnéd, nem csak arra menjen amerre kapar éppenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz petikeh #1210 üzenetére
A másodikat pont reggel dobta fel a YT igen, atom jó.
Persze volt juhtyúber aki belekötött, mert fotó módban kikereste, hogy a tábla hátulról is meg van világítva, mikor szemből rávilágít a kocsi reflektora, nem fekete, és nincs árnyéka, de az már szőrszálhasogatásCER szilveszteri futamon a random jégfoltokon hogy ment el a tapadás, hajjaj
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1208 üzenetére
marha jól megvan csinálva kenya. én ott döntöttem el, hogy ez a játék kell, aszfalton nekem a DR2.0 jobban tetszik, itt hirtelen megy el a tapadás, nem tudok még szép hajtűket rajzolni. De murván ez viszi a pálmát. Meg a harmadik szakaszon vihart állítottam be, a negyedikre vizes talaj de nem esik, felhős. És a harmadik szakasz végére elállt az eső és felszakadozott a felhőzet.
No meg a hajnali/esti ég, brutál.
Az esőcseppek és a hópelyhek gagyik, de javítható dolog, hátha.Azok a gödrök... van ahol felül a hasa, megakad a segge, és egyenes úton egyszercsak megelőz a hátulja a kocsinak, vagy oldalra, vagy a fejed felett. Kemény. portugálon a gravel-aszfalt-macskakő váltás, a szardiniai homok, bejön na.
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1206 üzenetére
One day in Kenya
Azért kipróbáltam, milyen a tetőmerevítésElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1184 üzenetére
Jelentem nem lettem oroszlánok martaléka!
Egyelőre harmadik összetettben 30mp lemaradással
Végül maradtam a subarunálElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1190 üzenetére
A szilveszter rallyt nem nyomod le? bár ma az utolsó nap [link]
-
biker
nagyúr
A C4 és a Xsara ugyanolyan, 30mm-ig emelhető, a Subaru ami 20mm-ig emelhető. Mégis azzal mentem a legjobbat, most 55. vagyok, 6:51-el, C4-el belső nézet felejtős, 5x sem értem végig, motorháztetőből toltam le
-
biker
nagyúr
A C4 barom erős, de a kilátás belőle, inkább kilátástalanság
és mintha magasabb lenne a hasa is, de nem biztos. a xsarának 2-3 helyen a nyom közepén is felhasal az alváz, meg a gödröknél is. a subaru még alacsonyabb.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Ufo
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1188 üzenetére
Kanyawa lenne
Én mindig élek a gyanúperrel, hogy miért nincs senki a 4. hely előtt kicsivel? 8mp 17mp utána hirtelen mindenki tizedekreElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1186 üzenetére
jó hát itt még relatív könnyű, itt pl csak 435 induló van azt hiszem, így top25%, DR2.0-ban a szakaszonként 8-10.000 idő se ritka, így ott még 500ban lenni is kemény nekem.
de tetszik az analyse fül, az első 15mp-el veri a másodikat, ő a harmadikkal kb 8-9mp-re a negyediktől, innen van értelme nézni az időket, itt hirtelen csomóan vannak 1mp-en belül. A 2. és 3. letiltotta a ghostot, az első nem, hát ment érdekes nyomvonalakon.
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1184 üzenetére
Mentem egy kenyai pályán top100 időt 14 órára időzítettem a videót
Kva jó kenya, olyan gödrök vannak hogy a zsíráf megellik benne, néha a nyom közepén fehasal az autó, és egyenes úton mész előre majd hopp előre szaltóElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Hála az Afrikai nagykövetségnek egy napra beengedtek rallyzni Kenyába, így gyorsan összeraktam hozzá egy versenyt. Hajnalban indul, és éjjel ér véget, siessen mindenki, aki nem akar az oroszlánok martaléka lenni, mert nem biztos, hogy "The Lions sleep tonight" (a vimmove a vimmove a vimmove a vimmove a viammamovéééééé)
A meteorológia szerint eső is várható... Assist off, track degradation heavy, hardcore damage on
A bicepszek munkában lesznek, kemény a pálya. Ja igen, az autók: 1997-2011 WRCelérhető GeriSoft clubnéven, vagy itt: https://racenet.com/ea_sports_wrc/clubs/9123
(éjféltől indul, 10 nap van rá)
-
biker
nagyúr
Érdekes, ezt nem vettem még észre eddig, de meglesem majd
EA WRC 2023 - GPU tanks to 80% at end of every stage (Game Bug)Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1157 üzenetére
ohh köszi nem tudom miért van ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest