Hirdetés
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Bekattant, hogy nekem szükségem van egy ebook olvasóra (ez lesz az első), főként a szemem kímélése miatt és mert sokkal kényelmesebb lehet, mint telefonról olvasni. A napokban ajánlott InkPad 3 nekem is megtetszett, szükségem van a PDF formátumra is, hiszen az a domináns nálam főleg a tudományos, szakkönyvek és egyetemi cuccok miatt.
Felmerült bennem pár kérdés, ami lehet túlzó, de nem tudom mire képesek.
Synology szerverről tudok rá letölteni, szinkronizálni könyveket, hanganyagokat online hallgatni?
Podcastot tudok rajta hallgatni kényelmesen?Legjobb áron én az MM-ben találtam, de nem tudom meddig lehet akciós. Tok pedig az alza-s link.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest