- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
postasbeci #8350 üzenetére
Jujj. Megnéztem, egyrészt nekem nagyobbnak tűnik a "karimája" mint a kindlenek, másrészt csúnyább is, ami nekem nem mindegy, ha ezt nézegetem napi szinten.
Amúgy meg azt a plusz sacc 10 rongyot nem éri meg nekem az itthoni gari meg a magyar nyelv (beszélek angolul), tapit tudom nélkülözni, a lámpa lenne amiért még megérné, de akkor meg már ugrok feljebb és veszek egy komolyabbat.
De köszönöm szépen a segítséget neked is és ben11-nek is, meglátom, hogy mi legyen.
Ha mostanában nagyon elpattan az agyam akkor megveszem a 4th/5th gen kindlet, ha nem, akkor meg várok amíg összerakom egy rendesebb komolyabb gépre aztán akkor az lesz belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest