- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
AMD Power #27544 üzenetére
+1 a smart light világításhoz.
Korábban volt Pocketbook Touch Lux 3 olvasóm, este szoktam külső fény nélkül olvasni, hogy feleségemet ne zavarja. Ez csak kék háttérvilágítással rendelkezett, én szememet fárasztotta, őt meg zavarta a fényár.
Tolino Vision 4 Hd váltotta, azóta nincs ilyen gondunk, ráadásul van inverz mód, fekete háttérben világos betűk, élmény az esti olvasás, és nem is zavaró senkinek sem. -
Cs1csó
titán
válasz
AMD Power #27544 üzenetére
Azt kell eldöntened, hogy a "sárgított" melegebb fényű háttérvilágítás kell e. Az én tapasztalatom az, hogy ha háttérvilágítást szeretnél használni akkor sokkal kellemesebb a sárgított melegebb fényű kijelző.
Nekem pl. jó lenne a sima Basic is mert soha nem használom mindig csillár vagy egyéb fényforrás alatt olvasok, számomra az is szempont, hogy így az akkut is kímélem.
(Természetesen kipróbáltam már a világítást és a melegebb fényű kijelző fénye jellemesebb volt.
(Sőt amit érdemes kipróbálni az az inverz mód, a betük fehérek a háttér fekete, ezt még nyugtatóbbnak tartottam.)A Paperwhite 30-40k-val drágább pl. a Basic-nél. ami jelentős különbség.
A Paperwhite-ból is érdemes lenne az újabbat.venni de az ugye dupla annyi mint a PB Basic.
Az Onyx - szigorúan olvasásra használva - túlárazott. Megfizettetik veled az erősebb hardveet amit sose fogsz kihasználni.Nekem PB Touch Lux 5 van (kb. a Verse-nek felel meg) és elvileg van rajta játék, de sose használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Motoros topic
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asustor NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- SzoftverPremium.hu
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest