-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
veterán
-
Oldman2
veterán
válasz newmoonlight #13368 üzenetére
Köszönöm a Te hozzászólásodat is!
-
Oldman2
veterán
válasz LittleBiG007 #13364 üzenetére
Őszinte köszönetem az összefoglalódért, pontosan ilyesmit szerettem volna valakitől...
-
Oldman2
veterán
válasz LittleBiG007 #13325 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
-
Oldman2
veterán
válasz LittleBiG007 #13317 üzenetére
A Calibre tud kepub-ra konvertálni? Ha esetleg nem, akkor mivel lehet?
-
Oldman2
veterán
válasz soldi3r #13107 üzenetére
Ahogy látom van benne kép rendesen, ezekkel meg fog gyűlni a baja az E-Ink kijelzős olvasóknak.
A szövegeket szépen konvertálja a Calibre.
-
Oldman2
veterán
-
Oldman2
veterán
7,8" E-Ink kijelző, 1872×1404 felbontás (300dpi), 8GB, WiFi, microUSB, "Natural Light" világítás, és nem utolsó sorban vízálló!
-
Oldman2
veterán
válasz repro2 #12892 üzenetére
Nem akarok senki pártjára állni, eddig volt több e-ink kijelzős olvasóm, most pedig egy első generációs iPad Mini van.
Nekem ez a tökéletes olvasó, bár tisztában vagyok a kijelzője "hátrányaival".
Nekünk sokkal többet ad az, hogy másra is tudom a készüléket használni.
A Mini fényereje nagyon jól minimalizálható, emiatt "nem süti ki a szememet" éjjel sem. A gyors IPS panel pedig egyedülálló minőségű még 1024x768-as felbontással is.Egyébként a Marvin olvasóprogramot használom olvasásra.
-
Oldman2
veterán
Az amazon.de -n a Kindle olvasók 50EUR kedvezménnyel kaphatóak ma!
Kindle Paperwhite reklámos WiFi 70 (reklám nélkül 90)
Kindle Paperwhite reklámos 3G 130 (reklám nélkül 150)Kindle Voyage WiFi 150
Kindle Voyage 3G 210Kindle Oasis WiFi 290
Kindle Oasis 3G 350Szállítás csak német vagy osztrák címekre.
-
Oldman2
veterán
válasz Grougon #12832 üzenetére
A Dropbox hiba javításra került, írj a Supportnak elküldik a javított szoftvert.
Nekem anno elküldték posta fordultával.
-
Oldman2
veterán
válasz Apollo17hu #12806 üzenetére
Veszélyes dolog ilyesmit ajándékba venni, nem tudhatod előre a igényeit...
Ha viszont biztos vagy magadban, jelenleg a Pocketbook Touch Lux 3 típust ajánlanám.
-
Oldman2
veterán
válasz LittleBiG007 #12738 üzenetére
Nem 150 az, majd 20 ezer HUF értékű ajándék is van hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz Narxis #12442 üzenetére
Ebben a Myth LED-ben létezik-e olyan funkció (amit a Moon+ Reader "kijelölés"-nek nevez), amikor a szöveg egy adott részét kijelölhetem és ezeket a jelöléseket később egy kattintással el tudom érni (korrektúra céljából)?
Persze ez a funkció érintőképernyőn elég kényelmes, így ha a fenti kérdésre a válasz igen, a következő kérdésem az lenne, hogy mennyire nehézkes ennek használata billentyűzetről?
-
Oldman2
veterán
Persze hogy lehet, csak dolgozni kell vele elég rendesen.
Ha megelégszel a "kevésbé tökéletes" eredménnyel, akkor kis munkával is elvégezhető.
Én az ABBYY FineReader segítségével és többszöri átolvasással készítek szkennelt forrásból valódi ebook formátumot.
A sok időt és energiát kívánó lépést kiemeltem az előbb.
:-) -
Oldman2
veterán
válasz tt124307 #12476 üzenetére
Ha már a Moon+ Reader felmerült, lenne egy kérdésem...
Tapasztalta-e már valaki azt, hogy a beállításokban az alsó margót kisebbre állítva, a legalsó sor "belóg" az állapotsor mögé?
Ha meg nagyobbra veszem túlzottan sok hely marad az oldal alján. Mintha itt lenne valami bug az amúgy számomra etalon applikációban.
-
Oldman2
veterán
válasz LittleBiG007 #12378 üzenetére
Én Android alatt a Moon+ Reader alkalmazásban ezt használom defaultként...
Oldman2
veterán
Nos, megvan az új irányzat: "Tableten nem jo pdf-et olvasgatni, ahoz ebook readert kell venni..."
Oldman2
veterán
válasz CoolBoy323 #11872 üzenetére
Dugjátok fel töltőre, lehet csak csak "túlzottan lemerült".
-
Oldman2
veterán
válasz lazlogogola #11823 üzenetére
A Kindle topikban olvasgass, min. 2 naponta felmerül ez a téma...
-
Oldman2
veterán
-
Oldman2
veterán
válasz Damateo #11268 üzenetére
Részletesebb infók a PDF formátumról itt olvashatóak.
Az ott leírtak bármely 6"-os olvasóra igazak.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz #72797440 #10967 üzenetére
Természetesen, minden szóba bekerülnek a feltételes elválasztások. Elválasztásnak az olvasón, "csak sorok" végén kellene történnie. Milyen olvasón van ez a probléma?
"Sorvég" szó szerint nem értelmezhető, aze gy sorban megjelenő szavak mennyisége a karakter típusa és mérete alapján dinamikusan változik a megjelenítő eszközön.
-
Oldman2
veterán
A tapasztalhatóan egyre szaporodó új Ebook Reader vásárlók előzetes tájékoztatása érdekében jelzem, hogy a megszaporodott PDF formátumú dokumentációk olvasási igénye kapcsán nemrég váltottam KIndle Paperwhite 2-ről egy iPad Mini 1 32GB-os verzióra.
A Tablet összesen 45e HUF-ba került és roppant elégedett vagyok vele, PDF-re is tökéletes Ebook olvasóként olyan mint a villám!
Persze a kijelző nem E-Ink, de valamit valamiért.
-
Oldman2
veterán
válasz csgabee #10034 üzenetére
Bocsi, de olyan nincs a Kindle esetében, hogy "a magyar nyelv is rátehető...".
A gyári firmware nem tud magyarul, ha ez az igény akkor a Duokan jöhetne szóba, de az meg az újabb firmware verziókkal nem megy.
Mindemellett a Kindle (mint minden más Ebook olvasó), a (hibátlan) magyar nyelvű könyveket normális magyar karakterekkel fogja megjeleníteni.
-
Oldman2
veterán
CSS "varázslás" ügyben tudna-e nekem valaki segíteni?
Sigil alatt dolgozok, és az lenne a kérdésem, hogy CSS-ből létre tudok-e hozni olyan stílust, aminek az első és az utolsó sora fix, előre meghatározott?
Valamint tudok-e olyan stílust definiálni, aminek a jobb oldala is bentebb van a kijelző szélétől? A bal szélét be tudom tolni, de jobb oldalit is kellene.
-
Oldman2
veterán
válasz gabeunit #8874 üzenetére
Ezt értem, de sajnos nem tudom hogy létező Amazon fiók nélkül hogyan zajlik le egy Kindle regisztrációja...
Hátha más tud segíteni ebben.
Egy biztos, kell lennie egy Amazon fiókodnak egy adott emailcím/jelszó párossal, amivel be tudsz lépni az Amazon fiókodba és ott férsz hozzá az ehhez a fiókhoz regisztrált KIndle készülékek beállításaihoz.
-
Oldman2
veterán
-
Oldman2
veterán
-
Oldman2
veterán
válasz krisztianAMG #8857 üzenetére
Szerintem cseppet sem zavaróak, mivel csak a főmenü alsó részén és a képernyővédőn jelennek meg, olvasás közben sehol semmi ilyesmi "zavaró" elem.
-
Oldman2
veterán
Ha esetleg valakit érdekel ilyen kütyü (PocketBook Mini 515), van lehetőségem ilyet vásárolni...
-
Oldman2
veterán
válasz likeaRAINBOW #8724 üzenetére
Szerintem amiket ajánlott kerülni, azok a TFT/LCD kijelzős, igen olcsó Ebook Readerként reklámozott, valójában igen gyenge Tabletek...
-
Oldman2
veterán
Ennyi pénzért itt is érdekes lehet ez az akció: Nexus 7 (2012) akciós áron!
Nexus 7 - 8 GB ~22.000 HUF, amelyhez ajándék színes Travel Cover is jár,
Nexus 7 - 16 GB ~25.000 HUF,+4.000 szállítás, 90 nap garanciával.
-
Oldman2
veterán
Van-e itt olyan, aki Android alatt használja a Moon+ Reader Book reader alkalmazást?
Kipróbáltam több hasonlót, eddig ez jött be legjobban, de van vele 1-2 érdekes problémám, erre szeretnék rákérdezni...
[ Szerkesztve ]
-
-
Oldman2
veterán
válasz Pierre75 #8200 üzenetére
Ami nekem "nagyon tetszett" a videóban, az, amikor a világítás csúszkát a pasi le/fel rángatja, de olyan gyorsan hogy a készülék még reagálni sem tud rá.
A hátlap "jesszus", az oldalon lévő lapozógombok meg tényleg olyanok mint a Nook gombjai (vagy csak én látom olyannak)?
-
Oldman2
veterán
válasz Oldman2 #8187 üzenetére
Itt meg a Voyage User Manual -ja.
A képernyő felbontása elvileg 1440 x 1080 pixel (300 ppi)
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
-
Oldman2
veterán
Itt meg egy friss cikk róla:
-
Oldman2
veterán
válasz Kiralybali #7745 üzenetére
Valami képzavar lehet nálad, ugyanis kis túlzással kevered a szezont a fazonnal.
A Calibre adatbázisának felépítésével ne foglalkozz, az az ő magánügye, mellesleg ennek a DB-nek nem az olvasón van a helye. Amit át akarsz rakni az olvasóra, azt "Küldd át" az olvasóra.
Jobb egérgombbal katt a könyvre, majd ott "Küldés az eszközre".
Mivel ez itt offtopic, először tájékozódj, esetleg kérdezősködj a Calibre saját topikjában.
-
Oldman2
veterán
válasz JackFeryll #6977 üzenetére
Cseppet sem okoz problémát a világítás "többlet fogyasztása". Nem mértem még, de hetek telnek el mire töltöm a PW1-esemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest