Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rártam az egyik srácra akinek olyan kindle van amilyen nekem lesz (remélhetőleg már holnap).
Ugyanis zavar hogy ez egy neves ebook reader de akkor miért van megszabva hogy milyen formátumokat kezel? Miért nem tudja mindet?
Utána néztem mert olvastam valahol az ismertetőben hogy vannak konvertálók. Tudok ajánlani egyet? Mi jó, mit érdemes használni?Tegnap egy ismerősömnél kipróbáltam egy előző generációs kindelt. Azaz most először volt a kezemben ilyen kütyü. Akármivel is tud kevesebbet az általam választottnál, engem teljesen lenyűgözött. k.vajó találmány! A betűk pedig gyönyörűek voltak. Vagy csak nekem nincs hozzá szemem hozzá de én tökéletesnek láttam. A fehér színt nézve pedig csak az járt a fejemben hogy "what kind of sorcery is this"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest