- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
pamper #19872 üzenetére
nem tudtam kihámozni, hogy számodra mi a tanulsága a történetnek. azért csalódtál, mert nem tud olyan dolgokat, amit egy kis utánaolvasással előre kideríthettél volna, vagy itt is szívesen felvilágosítunk, vagy azért, mert eltűntek a könyvek? utóbbi nem hw-es hiba, egy ismert jelenség, több Kindle tulajjal megesett már az olvasó típusától függetlenül, ahogy így hirtelen rákerestem, és biztosan van is rá megoldás. én annyit írtam anno, hogy árban nem látom olyan szuperjó dealnek, azt fenntartom, ennyiért lehet már használt Paperwhite-ot venni, aminek vannak előnyei, de a rendszer nyilván azon is ugyanez lesz.
jamez:
azért azt tegyük hozzá, hogy a Voyage a Kindle olvasók között is egy külön kategória. Egy PW4 árát szerintem bőven megér annak, aki nem szolgáltatásokat, hanem olvasási élményt vár el a pénzéért. számomra totál érthetetlen, hogy ha ezt a minőséget tudta az Amazon 2014-ben, akkor jelenleg miért nem járunk fényévekkel előrébb, mert ennyire kontrasztos kijelzővel azóta sem rendelkezik egy Kindle olvasó sem. nem rosszak a Paperwhite-ok, de megkockáztatom, hogy a különbség egy régi pearl kijelzős Kindle és egy PW3/4 carta kijelzője között (a felbontást leszámítva) kisebb, mint a PW3/4 és a Voyage kijelzője között, úgy, hogy utóbbi kettő technológiában nem is különböznek. nem véletlen, hogy sok Voyage tulaj csalódott, amikor Oasis2/3-ra váltottak, mert abban vélték megtalálni az utódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged