-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz pamper #19872 üzenetére
nem tudtam kihámozni, hogy számodra mi a tanulsága a történetnek. azért csalódtál, mert nem tud olyan dolgokat, amit egy kis utánaolvasással előre kideríthettél volna, vagy itt is szívesen felvilágosítunk, vagy azért, mert eltűntek a könyvek? utóbbi nem hw-es hiba, egy ismert jelenség, több Kindle tulajjal megesett már az olvasó típusától függetlenül, ahogy így hirtelen rákerestem, és biztosan van is rá megoldás. én annyit írtam anno, hogy árban nem látom olyan szuperjó dealnek, azt fenntartom, ennyiért lehet már használt Paperwhite-ot venni, aminek vannak előnyei, de a rendszer nyilván azon is ugyanez lesz.
jamez:
azért azt tegyük hozzá, hogy a Voyage a Kindle olvasók között is egy külön kategória. Egy PW4 árát szerintem bőven megér annak, aki nem szolgáltatásokat, hanem olvasási élményt vár el a pénzéért. számomra totál érthetetlen, hogy ha ezt a minőséget tudta az Amazon 2014-ben, akkor jelenleg miért nem járunk fényévekkel előrébb, mert ennyire kontrasztos kijelzővel azóta sem rendelkezik egy Kindle olvasó sem. nem rosszak a Paperwhite-ok, de megkockáztatom, hogy a különbség egy régi pearl kijelzős Kindle és egy PW3/4 carta kijelzője között (a felbontást leszámítva) kisebb, mint a PW3/4 és a Voyage kijelzője között, úgy, hogy utóbbi kettő technológiában nem is különböznek. nem véletlen, hogy sok Voyage tulaj csalódott, amikor Oasis2/3-ra váltottak, mert abban vélték megtalálni az utódot.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest