- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
Williamgrant #18707 üzenetére
"Ha most vennél eReadert, 100k körüli összegben, Te mit vennél?"
Én nem csak vennék, hanem vettem is. Mindent tekintetbe véve nekem az a véleményem, hogy ma a legjobb nem-androidos olvasó a piacon a Oasis 3, és amit tud, azt a legjobb minőségben tudja. Csak egy példa: ez az eddigi első és egyetlen olvasóm, amelynek a világítása a teljes tartományban - és ez igaz a melegfényű ledes megvilágításra is - teljesen homogén. (A Nova Pro-nál is előfordulnak világosabb foltok, a Forma meg köztudottan gyatra ilyen szempontból.)Oldman2 kolléga hozta fel a kijelzőt, hogy nem elég nagy. Egy jópár hónapig használtam 8 colos olvasót. Otthon olvasva minden rendben volt vele, de sajnos nekem a mérete a hordozhatóság rovására ment. Nehéz volt eltenni, valamint tömegközlekedési eszközön olvasva esélyes volt, hogy kisodorják a kezemből, annyira kilógott előre. Az Oasis 2 és 3 esetében egy kvázi 6 colos olvasó méretében készítettek egy 7 colost, úgy, hogy 3 oldalon a kávát nagyon keskenyre vették. A fém test nagyon strapabíróvá teszi és minőséget sugároz, de valóban csúszósabb lesz tőle az olvasó. Habár én minden olvasóhoz tokot veszek, ehhez is azt használok. Egy Oasis 2 tokot alakítottam át (nem akartam még tokra is költeni, amikor Oasis 3-ra cseréltem), hogy működjön az alvó üzemmódba küldés bezáráskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest