Hirdetés

Aktív témák

• djinn

csendes tag

regebben, ugy 8-10 evvel ezelott volt egy baratnom, akirol azt kell tudni, hogy imad dugni. kb 7-8 honapot jartam vele, de ennyi ido eppen eleg volt arra, hogy a varos osszes pontjan hupakoljunk. villamosmegalloban, patakparton, keritesen, lecsohazban, muzeumkertben... a vilagon mindenhol kepesek voltunk nekiallni. a napokban ismet osszefutottunk es nehany sms utan mar ott tartottunk, hogy elkezdte emlegetni a regi szep idoket es azt irta, hogy a mai napig senkivel nem elvezte annyira a szexet mint velem. ez baromi jol esett, es ami az igazat illeti, sajnos nekem is vele volt eddig a leg szuperebb. felvetodott a dolog, hogy talalkozzunk es mennyunk el moziba, beszelgesunk egy kicsit, de ismerem ot annyira, hogy tuti hamar nekemesne, es nagyon felek tole, hogy nem tudnam tartoztatni magamat. imadom-szeretem a mostani baratnomet a vilagon mindennel jobban, de ha a szexrol van szo, akkor sajna nem sok kalandot tudnek megemliteni. mindennek ellenere nem akarom megcsalni, de ehhez sajnos az kell, hogy ne talalkozzak azzal a lannyal. igen! gyenge szar vagyok, de ez van. hiaba az egetrengeto serelem, hiaba a mindent elsopro erzelmek ha a szex egy gyenge kozepes minositest kap. melyikunk lehet a hibas? egyaltalan hibas valamelyikunk vagy egyszeruen meroben masak a szexualis szokasaink? elmondasa alapjan o is megelt mar sokmindent es anno megismerkedesunkkor azt allitotta, hogyha szexrol van szo, akkor nincs tabu. ehhez kepest nalunk a szex a paplan alatt maradt es nemigen nevezhetnem valtozatosnak sem. hianyzik az izgalom, a spontan perverzitas. nem pisi-kaki szexrol beszelek, csak arrol a kis plusszrol amitol felall az ember hatan a szor es libaboros lesz tetotol-talpig.
    tul sokat szeretnek?

Aktív témák