Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
djinn
csendes tag
regebben, ugy 8-10 evvel ezelott volt egy baratnom, akirol azt kell tudni, hogy imad dugni. kb 7-8 honapot jartam vele, de ennyi ido eppen eleg volt arra, hogy a varos osszes pontjan hupakoljunk. villamosmegalloban, patakparton, keritesen, lecsohazban, muzeumkertben... a vilagon mindenhol kepesek voltunk nekiallni. a napokban ismet osszefutottunk es nehany sms utan mar ott tartottunk, hogy elkezdte emlegetni a regi szep idoket es azt irta, hogy a mai napig senkivel nem elvezte annyira a szexet mint velem. ez baromi jol esett, es ami az igazat illeti, sajnos nekem is vele volt eddig a leg szuperebb. felvetodott a dolog, hogy talalkozzunk es mennyunk el moziba, beszelgesunk egy kicsit, de ismerem ot annyira, hogy tuti hamar nekemesne, es nagyon felek tole, hogy nem tudnam tartoztatni magamat. imadom-szeretem a mostani baratnomet a vilagon mindennel jobban, de ha a szexrol van szo, akkor sajna nem sok kalandot tudnek megemliteni. mindennek ellenere nem akarom megcsalni, de ehhez sajnos az kell, hogy ne talalkozzak azzal a lannyal. igen! gyenge szar vagyok, de ez van. hiaba az egetrengeto serelem, hiaba a mindent elsopro erzelmek ha a szex egy gyenge kozepes minositest kap. melyikunk lehet a hibas? egyaltalan hibas valamelyikunk vagy egyszeruen meroben masak a szexualis szokasaink? elmondasa alapjan o is megelt mar sokmindent es anno megismerkedesunkkor azt allitotta, hogyha szexrol van szo, akkor nincs tabu. ehhez kepest nalunk a szex a paplan alatt maradt es nemigen nevezhetnem valtozatosnak sem. hianyzik az izgalom, a spontan perverzitas. nem pisi-kaki szexrol beszelek, csak arrol a kis plusszrol amitol felall az ember hatan a szor es libaboros lesz tetotol-talpig.
tul sokat szeretnek?
Aktív témák
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest