- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Ha ezt tényleg öten fejlesztik, az nem semmi. Gyakorlatilag hiba nélkül fut, akadást sem tapasztaltam, és már most van benne annyi tartalom, amivel hosszú időre le tud kötni bárkit, aki szereti az ilyen típusú játékokat.
Inkább Planetary Annihilation fílingje van számomra, és remélem, nem lesz ugyanaz az érzésem vele kapcsolatban, mint a PA esetében volt, vagyis hogy jobb lett volna egyetlen nagy (nagyon nagy) bolygó játéktérnek, mint a sok kicsi. Mondjuk itt automata gépsorok vannak, nem kell egységeket mozgatni, szóval szerintem kezelhetőbb és élvezetesebb lesz, mint a PA volt. De azért remélem, hogy kerülnek majd bele nagyobb, szilárd felszínnel rendelkező bolygók is!
Szóval egyelőre tetszik. A grafika szép. Nem nagy szám, de szerintem ide pont jó. A zene is kellemes, bár a sokadik óra után már kissé monoton. Remélem, bővítik majd ezt is! Hangulatosabb és szerintem jobb is, mint a Factorio. Igaz, azzal azért nem sokat játszottam, nem láttam belőle mindent.
Ha belekerül még néhány kényelmi funkció, mint pl. blueprintek, és még valamiféle ellenfelünk is lesz, ez egy nagyon jó kis játék lehet.
Ennyiért meg szerintem simán megéri, egy esti sörözés árába kerül, és hetekig el lehet lenni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Linux kezdőknek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest