Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
KOSZONOM mindenkinek, legfokepp I Am The One nak !
-
deepwell
aktív tag
Sikerult !!!
a Powerdvd ben az audio outputnal a use SPDIF et kivalasztva mukodik es hang is van, bar nem tudom hogy hogyan, mivel hogy nem az optikai kimeneten van az erosito, de igy mukodik ! -
deepwell
aktív tag
nos tortent elorejutas !!!!!
megprobaltam allitgatni a powerdvd menujeben az audio ful alatt ezt azt, es sikerult a stereorol atallitani AC3 ra, gondoltam ez tuti jo lesz, elinditottam a filmet ugyanugy kilepett ! na mondom akkor allitok valami mast, DE most amint a powerdvd menujeben rakattintok az audio fulre rogton kilep a programbol !mar filmet sem kell behoznom !
-
deepwell
aktív tag
-
deepwell
aktív tag
Vegul is nagyjabol ertem hogy mit akarsz mondani, csak meg kodos egy picit ! Tehat akkor meg egyszer ! mit telepitsek, es mit toroljek ! intervideo AC3 kodeket nem telepitettem, kiveve ha ez egy es ugyan az mint az AC3filter ! ami viszont telepitve volt, de most eltavolitottam !
-
deepwell
aktív tag
válasz
Christoph #13 üzenetére
Egy Pioneer DVD lejatszo, termeszetesen a DVD lejatszo mindent olvas, sot rippelni is tudok vele, es a HDDre lerippelt DVD ket sem tudom lejatszani egyetlen progival sem, mert akkor is ugyan ez tortenik, hogy egyszeruen kilep a progibol ! a DVD regiokodja2 es es a filmeke is az
-
Christoph
aktív tag
Milyen a DVD a gépedben??? Amúgy a dvd meghajtó mást tökéletesen visz???
Lehet hogy nagy hülyeség, de nem lehetséges, hogy eltérő a dvd-d régiókódja a lemezétől??? Mert akkor előfordulhat hasonló dolog... -
I_Am
veterán
Nem az intervideo ac3 dekóderével akad össze a gép?
Próbáld meg az acfiltert telepiteni. -
deepwell
aktív tag
esetleg most valaki aki mar talalkozott hasonlo jelenseggel, es tudja hogy mi a megoldas ?
-
deepwell
aktív tag
tehat senkinek epito jellegu hozzaszolasa ! ?
-
deepwell
aktív tag
vki ????
-
deepwell
aktív tag
up
-
deepwell
aktív tag
hm ... gondolom ujrairhato DVDt toroltel le ! namarmost ez egy Gyari Jobaratok DVD amivel probalkozom, letorolni nem lehet, max eltorni de azt nem szeretnem, na meg ha mar megvettem kozel 80 000 forinter az egesz sorozatot, meg is szeretnem nezni ! Meghozza a szamitogepemen, mert ugye ennek mukodnie kellene !
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
Másolt DVD? Bár ha az akkor ilyen jellegű problémáról még nem halottam, de lehet amiatt talán. Nekem azt csinálta Power DVD-vel, hogy lejátszott 5mp-t a filmből, utána ua.-t csak hang nélkül
hcs -
deepwell
aktív tag
Hali mindenki !
Van egy olyan gondom, hogy mikor berakok egy DVD lemezt a szamitogepembe es elinditok egy lejatszo programot, abban a pillanatban mikor le kellene hogy jatsza a dvd tartalmat a program kilep !!!?? Probaltam tobbel is mint pl winDVD vagy power DVD sot meg a mediaplayer is ugyanezt csinalja ! Telepitettem mar ujra windowst is ! Ja az oprendszer windows XP. Ha esetleg valakinek van valami 5lete hogy ez miert tortenik ne kimeljen !
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Linux haladóknak
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest