Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Pioneer DVR-215L: A fenti lemezből 2 darabot is próbáltam, valamint Verbatim Digital Movie-t, és mindegyiknél mikor elkezdte volna az írást, elszállt "Power Calibration Area Error" üzenettel.
Ez az író mióta megvettem a NEC AD-7260S-t, az egyik polcon volt tárolva egy zacskóban. Itt a gépemmel szemben, de a kályhától szerintem elég távol. Nem hiszem, hogy meleget vagy párát kaphatott. Habár sok lemez volt vele írva, és régebben is előfordult vele ez a hibaüzenet, de jobban pl. Philips CMC MAG mid-es lemezeknél.Igaz ő egy 4165B LG egy külső 4 portos IDE kártyára kötve.
Verbatim Digital Movie 8X írás Nero 12 portable W8 Pro
Így sikerül, szép de nem a lg írója mint a Ricoh 8X Japan lemeznek s itt is a vége felé sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest