Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #450 üzenetére
Szerintem is az új magyar szinkronok nagyrészét kár volt megcsinálni, a régiek sokkal jobbak voltak, az új magyar szinkronok meg az eredeti hanghoz képest semmit nem adnak vissza.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #450 üzenetére
Ez szerintem azért van mert sokkal több a film, és sokkal rövidebb késleltetést viselnek el a mozilátogatók, a többi európai bemutatáshozt képest.
Szóval egyszerűen nincs idő annyit tökölni egy poén lefordításán, mint régen. Egyébként vannak lefordíthatatlan amerikai szóviccek: ilyen például az indian-indian/american-indian, amit például a múltkori ''48 órában'' (amikor call girl-öket rendelnek telefonon) sem tudtak jól lefordítani, pedig az régi cucc (bár némelyik hangot mintha újravették volna). Na, ahhoz hogy egy ilyet lefordítsanak úgy, hogy poén is legyen, meg az eredeti értelme is megmaradjon, szerintem napokat kell gondolkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest