Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Megint fény derült számomra egy buta hibára.:
Néztem egy csatornán egy filmet, majd úgy döntöttem, hogy ezt meg tudom tenni máskor is. Rányomtam a felvételre és ki akartam kapcsolni a júert. Fel is dobta, hogy "Leállítsa a felvételt? Igen - Nem"
A jó ég áldjon meg! Le ne állítsd! Jó, de akkor marad a júer. A kérdés: Ugyan mi a lószerszámért kell(ene) mennie a júernek ahhoz, hogy felvegyen egy műsort!?!??!?!?
Közben persze rájöttem, hogy azért nem tette meg, mert ugyan ki fogja a leállítani a felvételt, ha nem fut a program. Egy magamfajta zseni simán hagyná, hogy éveken keresztül rögzítse az adott csatornát...
De lehetne ezt okosabban is. Mondjuk, hogy feldobja a lehetőséget, hogy az adott műsort felvegye, mintha a műsorújságból indítottam volna! Mint ahogy végül lett is.
"Óhajtja az éppen rögzítés alatt álló műsort az EPG szerint leállítani? Hogyne - Dehóóóógy"
Csak, hogy ne csak a hiba bejelntésekre használjuk a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest