Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
privateer2
csendes tag
Sziasztok!
Újra telepítettem a gépem, és a DVB Viewer-t is vele együtt. Nem egy mai verzió már az 5.3.2-es de gyakorlatilag tökéletesen működött az Astrometa DVB-C csodatunnerével a Digikábel hálózatán. Minek piszkáljam azt, ami jól működött. Nemde? Viszont az újratelepítés után már akármit is csinálok, nem bírom összehozni a port.hu-s epg lementést az xepg-vel.Ez a link nem akar működni már, hogy nyúlna meg a port.hu fejlesztőjének a nyaka az állandó kókányolásával, variálásával. [xmltv.czo.hu/get/hu/7/]
Ezzel pedig az a bajom van, hogy csak 2 napot szed le, ami meg édes kevés: http://epg.gravi.hu/ [epg.gravi.hu]
Próbáltam a php forráskódot felhasználni amit a készítő volt olyan kedves és publikált. De nem indult el nálam a grabbelése.Próbáltam visszaolvasni a fórumot, de lehet hogy átugrottam valamin, de megköszönöm, ha valaki megdobna egy xepg-vel letölthető epg listával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi