Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
tudtok ajánlani valamilyen programot dvb-t tunerhez, ami ki tudja írni a jelerősséget és minőséget?
-
tlac
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
a távirányító elején, és tényleg nagyon halványan látszik, kicsit utánaolvasgattam és azt írták egy másik fórumon, hogy némelyik led bocsáthat egy kis fényt ki
telefon kamerájával nézve fehér fény látszika távirányító szerintem sosem volt leejtve
én főleg linux és osx alatt használtam a távirányítót
az osx azóta jóval újabb verzióra lett cserélve, először erre gyanakodtam, hogy emiatt nem megy, de aztán linux alatt sem tudtam újra beállítani, ezért kezdek a hardverre gyanakodniköszönöm az infókat!
-
tlac
nagyúr
tudtok nekem mondani egy olyan programot mondani, amivel a Terratec Cinergy T USB XXS-hez adott távirányítót tudnám tesztelni?
régen működött és utána nem nagyon használtam, viszont most ismét szükségem lenne rá, de sajnos úgy tűnik valami elromlott
és hogy jó legyen, a bolt is megszűnt ahol vettem, így a gyártóhoz kellene visszaküldenem, de biztosra akarok menni, hogy nem csak valami szoftveres nyavalya vanegyébként próbáltam másik elemmel is, és sötétben látszik is, hogy egy kis piros pont villog, amikor nyomkodom a gombjait, ebből azt gondolom, hogy a távirányító jó lehet és inkább az usb tuner nem tudja valamiért venni a jeleket
-
tlac
nagyúr
válasz
Interceptor
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Metal topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest