Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
- 

motoman528 csendes tag Mindenkinek köszönöm a segítséget, azt hiszem megoldottam, vagy megoldódott?!  
 Szóval Cablestar HD2 csatornakeresés:Első lépésként berágtam és kicseréltem a koax 7 méter hosszú lengőkábelt egy Kácsa HDTV típusú háromszoros árnyékolású 75 Ohm, 115dB-es kábelre, aranyozott csatikkal, potom 5000 forintért.  A jel erősség ennek hatására 55-60% -ról, 65-70% -ra erősödött! A csatornakeresés DVB Dream v 1.5e alatt kézi módban, a Digi-s csatornakiosztásból kinézett transzpondereket egyenként beállítva sikeres volt!  Viszont a DVD Dream nekem nem működik kifogástalanul! A HD adások nem jelennek meg, csak fekete háttér. A csatornaváltás lassú, és instabil az egész. Van amikor egyetlen csatorna sem jelenik meg. Feltettem tehát a gyári DVB Viewer TE2 -t is. Csatornakeresés rutinból kézi módban transzponderenként egyesével zsír! Szépen muzsikál, HD adók hasítanak. Végül is nem tudom, hogy a kábelcsere, vagy a kézi keresés miatt sikerült ,de mindegy! Még egy kérdés. A rögzített felvételeken a hang eléggé elcsúszik! Ez mitől lehet? 
- 

motoman528 csendes tag Közben megkérdeztem a Technisat hivatalos ügyfélszolgálatát is. 
 A válasz:Tisztelt Uram A digis box-ban van 1 kártya, ami az adások nézését lehetővé teszi. 
 A Kaon box sem működik e kártya nélkül.
 Nem tudom használta e ezt a kártyát ön is a PC kártyához?
 Egyébként szerelő segítségét lenne a legcélszerűbb kérni, mivel sok más is lehet a hiba oka.Üdvözlettel Török Zoltán Mi van?...Milyen kártya?..  
- 

motoman528 csendes tag Sziasztok! 
 Tegnap vásároltam egy TechniSat Cablestar HD2 kártyát.
 XV. ker. DIGI-s előfizetés.
 A problémám, hogy akármit állítok, egy csatornát sem talál. Keresés közben a Signal jelzés néha felmegy egészen, de mindig 0 program(s) found...! 
 Azt hozzáteszem, hogy teljesen laikus vagyok a témában.
 A gyári Digis KAON KCF S660HDCO beltéri fogja az összes csatornát, a jel erőssége 55-75% állandó.
 Próbáltam ugyan azokat a beállításokat, amivel a KAON megtalálja a csatornákat, de így is 0 program(s) found...!
 Egyszerűen fogalmam sincsen, hogy mit csináljak. 
 Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni!  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann
 wassermann