Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf
csendes tag
válasz
wassermann
üzenetére
Köszönöm a segítséget!

-
Beowulf
csendes tag
Egy utolsó kérdés! Hátha erre tud valaki választ adni....
A set-top box és a TV-m rca csatlakozóval van összekötve (KÉP) és így tudom nézni a műsorokat.
A TerraTec oldalán néztem a TerraTec H5-ös kütyüt és a képek között (KÉP) ott szerepel a rca csatlakozó.
Ez hülye kérdés lesz:
Ha összekötném majd a tunerrel akkor ugyanúgy jönne a jel a boxból és tudnám nézni azt a csatornát amin a box éppen van?
A box ugyanolyan minőségben adná ki az rca csatin keresztül a tunerba? -
Beowulf
csendes tag
válasz
Beowulf
üzenetére
Lenne még pár kérdésem:
Mindenképpen olyan tunert kell venni amibe be lehet rakni a kártyát? Vagy veszek egy olcsóbbat (DVB-C) és összekötöm a Set-top-box-al? (Vagy olyat nem lehet?)
Mert éppen néztem ennek a Terratec H7-nek az árát és 40.000 HUF...
Amit még láttam másikat annak meg 35.484 HUF az ára (Technotrend CT-3650 CI).
Eléggé költséges lenne a dolog... meg aztán olvastam, hogy nem is biztos, hogy a smart card-dal működne? Ez igaz?
Az én szolgáltatóm a HFC Network Kft. Erről a neten nem találtam semmi infót. Gondolom ha megkérdezném az ügyfélszolgálatot nem hiszem, hogy elmondanák, vagy igen?
Egyáltalán nem értek ezekhez... Csak annyit amit tegnap óta összeolvasgattam a neten...Köszönöm!
-
Beowulf
csendes tag
Üdv!
A napokban megrendeltem a Digitális Kábel TV-t. Kaptam is egy aranyos készüléket (kép). Szeretnék hozzá venni egy tunert, hogy a kedvenc műsoraimat fel tudjam venni.
Ki néztem magamnak egy készüléket: Terratec TERRATEC H7 DVB-T/ANALOG/ DVB-C INT. CI-MODUL USB 2.0
Ez szerintetek jó? Olvastam róla, hogy HD adásokat is lehet felvenni vele...
Vagy tudtok valami mást ajánlani? Vagy ez megfelelő lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest