- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
wassermann #16666 üzenetére
Köszi wassermann, Kernel! Akkor lehet, hogy jobb is ha nem osztom el? Úgy emlékeztem, hogy régebben az elosztást javasolták.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi Watt25, Kernel! Igen valami olyan megoldásra gondoltam, mint a VHS-el, asztali DVD íróval volt, hogy akár a kimenetükről ment a TV-be a jel vagy elosztóval. Tegnap próbáltam, ki, hogy VHS videomagnó kimenetére volt a TV csatlakoztatva és simán megtalálta a HD csatornákat. Akkor nálam a kódolás miatt vagy a 2 kártya lesz a megoldás vagy marad a régi VHS rögzítés. HDMI-ről az STB is megy, de én pont a kapcsolgatást akartam elkerülni.
csabi63 köszi! Egyébként neked miért nem jó a UPC STB?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Watt25 #16657 üzenetére
Köszi Watt25, csabi63! Ha jól látom nincs antenna kimenete (nem tudom, hogy van olyan készülék aminek antenna kimenete is van, illetve azon "kijön" a kódolt adás), akkor 2 Mediacard kell vagy HDMI-n keresztül lehet tévézni? Kíváncsi vagyok, hogy a rögzített adást (szinte minden Videó tömörítési formátumot ismer) más készüléken is vissza lehet nézni?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Digitális UPC adást fel tudok venni a Mediaboxon kívül? LG HR925C pont erre jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest