Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robag88
csendes tag
válasz
Kernel #11371 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
A gép szinte állandóan megy amikor a tv is, ezzel nem lenne baj. De nagy a távolság a gép és a tv között. A gép szinte állandó használatban van, nem akarom még jobban terhelni, hogy két eszközt használjon csak a tv .
Lehet, hogy félre értettelek, de az optibox, amit írtam az nem egy beltéri egység, hanem egy pci tuner. Amin tényleg hurkon keresztül van kimenet.
[link]Nézegettem boxokat is, de ott is megszaladnak az árak, ami már jó. Vagy HTPC ami a legjobb lenne, de megint csak az árak, ennél a változatnál meg aztán pláne.
-
robag88
csendes tag
Helló!
Mostanság kezdtem el ismerkedni a műholdas tv-zéssel. Szóval igen kezdő vagyok még! Gondolkodom egy pci-os DVB-S tuner vásárlásán. Csak az az elképzelésem, hogy nem csak pc-n hanem tv-n is, sőt tv-n néznék többet műholdas adásokat. Na meg persze kódolt csatornákat is. Megoldható ez egyetlen tuner-ral? Nézegettem már, de nem sokat találtam, ami árban nem jár az egekben. Pl: OPTIBOX RAPTOR DVB-S2 ezen van elvileg kimenet (coax)- így a tv-n is tudnék csatornát váltani? Erről a kártyáról nem sok leírást találtam, amit találtam számomra az még elég száraz szám értékek.
Vagy ez a kártya is tudná ezt: My Cinema-PS3-100/PTS/FM/AV/RC?Tippek, ötletek? Egyáltalán életképes az elképzelésem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automobilista 2
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest