Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
válasz
Kernel
üzenetére
Igen , azt tudom hogy ugyanazt lehet csak nèzni.De a tv amire kötni akarom nincs csak scart bemenet.Itt ugye jól gondolom hogy mndenkèpp csak a videojelet lehet osztani ,az antenna jelet nem.Ez egyèbkènt t home sat tv
előfizetès.Csak azt hittem hogy olyan beltèrit adnak amin vam egy antenna kimenet is
Règen a diginèl olyan volt ès csak egyszerüen arról egy koax kábelt áthuztam.ès kèsz.Itt max a beltèriből kimenő scartot lehetne osztani sztem. -
redhunter
senior tag
Tudom nem ide tartozik.De már máshol próbáltam ,nem nagyon tudtak segiteni.Van egy beltéri amin csak egy antenna bemenet van ,meg hdmi, és usb plusz egy stereo rca
Az a kèrdésem hogy lehetséges az hogy errő a beltériről valahogy elvigyem egy másik tv-hez is az adást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest