Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Milyen erősítőt ajánlotok a következő szituációra:
Pár eszköz rávan már kötve az antennára, de még szeretnénk 1 tv-t de ha többet rákötünk az antennára a jel erőség lemegy 50%-ra a settop box szerint és szét esik a kép folyton. Arra gondoltam, hogy beszerzek valami aktív erősítőt digitális adásokhoz, csak nem vagyok otthon a témában.
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Napokban vettem észre, hogy a dvb-c boxom média lejátszó közben bizonyos filmeket nagyon halkan játszik le és azoknak a hangja időközönként pattog! A hangsáv típusa egyiknél sem volt más...
Mi lehet a gond? nagyon zavaró még garis a cucc úgy h ha nem oldódik meg visszaküldöm a francba..
-
drk88
senior tag
sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a házban többfelé szétvan osztva a koax kábel a tv-khez..és amióta bekötöttema dvb-c boxot azota elég rendesen leesett a digitális adásoknál a jelerősség 69%..és felvételnél a full hd adás sokszor beszürkül szétesik a kép stb...ha más tv is használva van.
Van digitális jelerősítésre valami olcsó kütyü? köszi előre is nem vagyok jártás a témában
-
drk88
senior tag
Megérkezett tegnap a rendelt boxom. Eddig nagyon tetszik, csak az zavar h az EPG-ben beidőzitett felfétel az időpont szerint veszi fel és nem a műsor kezdetekor indul, de ezen kivül minden kafa.
-
drk88
senior tag
Még annyi kérdés, hogy ez a box amit kinéztem tudja vajon azt a fukciót, hogy beállítom egy időre és magától veszi mint a régi videó magnók?
-
drk88
senior tag
válasz
djnice #15901 üzenetére
Városi Kábelszat 2002. Kft. nincs semmi kártya meg vevő cucc simán bevan dugva a koax a tvbe mert van benne tunner de felvenni sajna nem tud..központban engedélyzik a csatornákat.
Ezt néztem ki, elvárásaimnak megfelel, van benne felvevő, media lejatszo, full hd.
-
drk88
senior tag
Sziasztok
Szeretnék vásárolni kábeltv vevőt PVR és média lejátszó funkcióval és persze legyen full hd. Nem vagyok jártás a témában azt hiszem nekem dvb-c kell. Milyent ajánlotok?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Béta iOS-t használók topikja
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest