- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
Anonymous 01 #16213 üzenetére
Korábban nálam nem ment win 8-on, kék halál volt csatikereséskor igaz DVB Viewer-el . Aztán win7 azzal nem volt gond. Nemrég visszatettem a win8-at (már 8.1) és a legújabb drivereket szedtem le a notihoz (Dell Insp.) utána lett jó. Azóta is hibátlan.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Próbáld meg USB2-es portra dugni a cuccot. Elvileg USB3-on KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE van, ahogy itt is írják.
Nekem hasonló problémám volt egy DVB-T tunerrel, így végül visszatértem a Win 7-re. Bár elgondolkodtató, hogy mintha az nálam is USB3-ra lett volna csatlakoztatva. Megnézem a laptopon este, azon Win 8.1 van.
-
hcs57
addikt
válasz
A kék halál részleteit nézd meg... s keress rá a guglin.
-
korcsi
veterán
válasz
Milyen tuner?
-
unravel
őstag
válasz
Anonymous 01 #13015 üzenetére
úgy látom még senki nem válaszolt.
Cablestar Combonál a dvbviewert,hogy kell beállítani,hogy találjon is valamit?
Megfelelő transpoderlista kell hozzá. Magyarul, azokon a frekvenciákon kell keresni, amelyeket a szolgáltatód megadott. UPC? DIGI? T-home?
A dvddream müxik de pl.az M1-nek nincs hangja...miért?
Kell hozzá audio filter ami dekódolja az audio streamet. LAVfilterst ajánlom, szinte mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest