Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari
üzenetére
nem a modulátornak kell kiadnia akkora jelet, ami elér a mazzzzag másik végéig. meg kell nézni, hogy a többi jelek mekkorák, és hasonlót kell beleküldeni, a többit intézik az erősítők. de ezt azért a szolgáltatónak illene tudni megmondani. meg úgy általában miért nem ők oldják meg, miért egy civilnek kell megfejtenie?
-
garga pista
őstag
válasz
Pikari
üzenetére
Ja értem, ilyenre tippeltem volna. Akkor meg ha kábeltv-s hálózat, akkor a sat.hu mellett esetleg keresd a HFC Technics Kft-t. A két cég közül valamelyik biztosan tud segíteni.
Aprón nem nagyon fogsz szerintem ilyen szintű eszközt találni. Amik modulátorokat használtan árulni szoktak, azok kisebb hálózatra elegek (pl. pár lakásos társasház). -
garga pista
őstag
válasz
Pikari
üzenetére
Húha, nem egyszerű a kérdés és a válasz sem. Lehet kapni DVB-T és C modulátorokat is, de ezek jellemzően kábeles terjesztésre (társasházak, hotelek) vannak. Nyilván hozzá lehet kötni egy megfelelő adóantennát, de ugye ez mind engedélyköteles. Engedélyek terén az NMHH-t érdemes keresni. Szerintem keresd meg a sat.hu-sokat (Posta Tibi), több komoly tv rendszert telepítettek, lehet tudnak ebben is segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- One mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann