- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari #20638 üzenetére
nem a modulátornak kell kiadnia akkora jelet, ami elér a mazzzzag másik végéig. meg kell nézni, hogy a többi jelek mekkorák, és hasonlót kell beleküldeni, a többit intézik az erősítők. de ezt azért a szolgáltatónak illene tudni megmondani. meg úgy általában miért nem ők oldják meg, miért egy civilnek kell megfejtenie?
-
garga pista
őstag
válasz
Pikari #20636 üzenetére
Ja értem, ilyenre tippeltem volna. Akkor meg ha kábeltv-s hálózat, akkor a sat.hu mellett esetleg keresd a HFC Technics Kft-t. A két cég közül valamelyik biztosan tud segíteni.
Aprón nem nagyon fogsz szerintem ilyen szintű eszközt találni. Amik modulátorokat használtan árulni szoktak, azok kisebb hálózatra elegek (pl. pár lakásos társasház). -
garga pista
őstag
válasz
Pikari #20633 üzenetére
Húha, nem egyszerű a kérdés és a válasz sem. Lehet kapni DVB-T és C modulátorokat is, de ezek jellemzően kábeles terjesztésre (társasházak, hotelek) vannak. Nyilván hozzá lehet kötni egy megfelelő adóantennát, de ugye ez mind engedélyköteles. Engedélyek terén az NMHH-t érdemes keresni. Szerintem keresd meg a sat.hu-sokat (Posta Tibi), több komoly tv rendszert telepítettek, lehet tudnak ebben is segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest