- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
xliborg #4173 üzenetére
Bocsánat, köszönöm a javítást, természetesen így van.
A vett adás megjelenítésében van nagy szerepe a videokártyának, tehát a hardveres dekódolás a videokártya esetében a CPU terhelését csökkenti. Viszont ez éppúgy igaz a valósidejű tv nézésre, mint a felvett anyag lejátszására.
-
Bandus99
őstag
válasz
xliborg #4141 üzenetére
koszonom mindkettotoknek a valaszt.
Nagyon kezdo vagyok a temaban.
jopar eszkoznel olvasom a felkonvertalas HD-re Azt addig sejtem hogy egy kisebb felbontasu forras eseteben megprobal kitalalni es 2 pixel koze betesz egy harmadikat a ketto atlagabol es igy noveli a felbontast.
Kerdes ennek van-e ertelme?
Amit meg kerdezek amit javasoltal eszkoz eseteben megoldhato-e, hogy DVD lejatszot euroscart-al rakotom erre es ezen keresztul HDMI csatlakozoval kotom a TVre? Megoldhato-e ? Javul a minoseg, mintha siman a tvre kotnem a dvd jatekost? -
-
-
válasz
xliborg #4074 üzenetére
Értem én a tréfát csak nem szeretem.
A vételre használt antenna nem változtatja meg az adó által kisugárzott, és adott ponnton mérhető térerősséget. Nem kell bemutatni az nyereséget, az előre/hátra viszonyt stb...
Én arra vagyok kíváncsi, ha az analóg adás bejön relatíve jó minőségben, miért nem jön be a dvb-t. Persze elképzelhető hogy nem szélessávú UHF antenna, de ha igen, akkor az azért meglepő, mert általában a freki növekedésével nő a nyereségük is. Tehát az hogy magasabb frekin megy a dvb-t adó az pont nem hátrány egy mezei szélessávú UHF antenna számára. -
válasz
xliborg #4061 üzenetére
Hát az adótól 25km-re, 1 darab dróttal is jönnie kéne. (Bár kérdés mekkora az adó)
Nem arról volt szó, hogy ahol analógban összetudja rakni a képet, ott digin teljesen rendben levő lesz a vétel?
Más.
Nvida 8200-as mobilVGA-ja mennyire tud rásegíteni a dekódolásra? Tapasztalat?
nVidia oldalán csak annyit tudtam meg, hogy DX10-et, és PureVideoHD-t támogat. Kérdés hogy ebből a dvb-t progik mennyit profitálnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- eBay
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest