Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
bb.bocs #14014 üzenetére
Próbáld meg esetleg az innen letölthető kétféle drivert:
Vagyis lényegében van egy újabb és egy régebbi. Nekem érdekes módon az újabbal vannak gondok, noha más jellegű, és ez nem is Win8.
A csomagok tartalmaznak uninstall programot is, azt is kell használni, utána felrakható a másik, ilyen módon célszerű mindkét verziót kipróbálni.
Szerk: most látom csak az előző hozzászólást.
-
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #14014 üzenetére
most vinszont látja a homesys, na most igazodjunk ki ezen... annyit még hogy tegnapelött, mivel a tunerek usbs aktiv hubon vannak, tegnapelött kb, megjavítottam a tápjának a kábelét mert elszakadt. nem tudom ez lehet e gond? ha forditva kötöttem volna be nem emnnnek a cuccok szrtem. más ötletem nincsen. fos a win8.1 és ennyire instabil lenne?
-
Watt25
veterán
válasz
bb.bocs #10015 üzenetére
Antenna egyik TV-ben sincs (kivéve a Junoszty
). Az esetek többségben egy szobaantennával a szoba közepén nem is tudod fogni a digitális adásokat, legalább az ablakba ki kell rakni az antennát. (Nagyon nagy mértékben függ a helyszíntől, minden véglet előfordulhat.)
Konkrét bitráta értékeket itt találsz: Táblázatom. Sajna valóban nem a legjobb a MindigTV minősége.
Van MindigTV topic is. -
Watt25
veterán
válasz
bb.bocs #10013 üzenetére
Az antenna beszerzése, elhelyezése, beállítása saját ügyed. (Persze hívhatsz szerelőt.) Ezzel a MindigTV-sek nem foglalkoznak. Csak CA modult, kártyát, dekódert adnak, ha kell.
Vannak olyan TV-k, amelyek az éppen nézett műsort kiadják a SCART csatlakozójukon, amelyet fel tudsz venni videóval. Csak ugye a kérdés, hogy néztél-e mostanában naptárra és milyen évet láttál rajta? -
-
válasz
bb.bocs #9033 üzenetére
VLC-ben még csak teszt jelleggel van beépítve a dxva, ezért külön be kell kapcsolni:
Eszközök ->Beállítások->Bemenet és kodekek->GPU gyorsítás használata (kísérleti)
pipa be és mári jobb lesz.Persze az is lehet, hogy olyan helyen probálkozol, ahol rossz a vétel. Próbáld az antennát tologatni ide-oda
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
bb.bocs #9033 üzenetére
"probléma az lenne ,hogy vlc vel akad az adás, föleg a hd, pl mediaplayer hc vel nem is megy..."
Nagy valószínűséggel a géped GPU-ja nem tartalmaz videókikódoló csipet. Sok integrálttal ugyanez a probléma.
A második kérdésnél szerintem valami ilyesmi kártyát keresel:
[link] -
Pompi
nagyúr
válasz
bb.bocs #8603 üzenetére
Yetike takarított, én mutatom az utat: Pendrive problémák.
-
nrc
tag
válasz
bb.bocs #8586 üzenetére
Az első kártya aktiválási díja is 2 899Ft, amit egyszer kell megfizetni a szerződéskötéskor.
Ezután az első kártyának külön költsége nincs, csak a havidíjat kell fizetni, ami most akcióban az első hat hónapban 999Ft, utána pedig 1.299 Ft/hó.szerk, látom azbest megelőzött
-
azbest
félisten
válasz
bb.bocs #8581 üzenetére
Ha nem előre kifizetett (féléves/éves) kártyát veszel, hanem előfizetéseset (havonta 1299*), akkor +299 -ért kérhetsz második kártyát is hozzá, ezen felül +399-ért pedig kérhetsz harmadik kártyát is hozzá.
Tehát egy előfizetéssel 2 kártya 1299+299 = 1598 ft/hó
Ha pedig 3 kártyára van szükséged, akkor 1299+299+399 = 1997 ft / hó.Persze van valami akció is hogy talán fél évig csak 999-be kerül az első kártya havidíja.
Ja igen, a második és harmadik kártya aktiválását is ki kell fizetni,..
szerk, látom megelőztek
ha jól számolok, akkor az első hónapra
2 kártyával 3898 + 299 + 2899 = 7096
utána pedig még 5 hónapig 999 + 299 = 1298
a hetedik hónapról meg 1299 + 299 = 1598 -
nrc
tag
válasz
bb.bocs #8581 üzenetére
Ha havidíjas csomagra fizetsz elő, akkor vehetsz kedvezményesen 2. illetve 3. kártyát is az előfizetéshez, hogy egy időben több készüléken is tudd nézni a kódolt műsorokat.
Idézet a MinDig TV Extra oldaláról:
Második kártya aktiválási díja: bruttó 2.899 Ft
Második kártya havi díja: bruttó 299 Ft
Harmadik kártya aktiválási díja: bruttó 2.899 Ft
Harmadik kártya havi díja: bruttó 399 Ft -
válasz
bb.bocs #8569 üzenetére
Rosszul gondolod.
PL. az hogy van kép, nem azt jelenti hogy a vga által nyújtott összes lehetőséget kihasználja. Könnyen meglehet hogy egy olyan általános driver-el hajtja meg, ami nem aknázza ki a benne rejlő lehetőségeket. Ez igaz lehet minden egyes komponensre.
Amúgy a W7 eredeti bolti, vagy warez?
-
válasz
bb.bocs #8564 üzenetére
A hibát ott keresném, hogy a notid hivatalosan nem támogatja a w7-et, gyakorlatilag a szerencsén múlik, hogy müködik-e.
+ a Médiacenter nem "beépített codec-et használ mint pl. a VLC, hanem a gyári dsfilter-t, könnyen elképzelhető hogy a kettő erőforrásigénye eltérő amit a procid már nem tud kiszolgálni. -
Kernel
nagyúr
válasz
bb.bocs #8564 üzenetére
Egyszer egy olyan hülye problémával találkoztam valakinek a gépén, hogy a Windows időnként "torpant". Később kiderült, hogy mivel az egyik partíció dugig tele volt adatokkal, a Windows (explorer.exe) periodikusan lekérdezte a szabad helyet a meghajtókon, ilyenkor rövid időre leakasztotta az egész rendszert.
De ezt csak a példa kedvéért írtam, hogy mik vannak, a Sysinternals Process Monitorral (ez nem a Process Explorer) lehet ilyeneket lenyomozni, hogy mi történik a háttérben.
-
Kernel
nagyúr
válasz
bb.bocs #8562 üzenetére
60 % határeset, legalábbis az én vevőm 60 %-on nem tud hibátlanul működni. Nem mondom, hogy nézhetetlen, de főleg nappal vételi zavarok kibillenthetik, kockásodik, akadozik időnként.
Az sem mindegy persze, hogy mit értesz akadáson (vételi zavar van, kockásodik, vagy maga a dekódolás/Windows akadozik).
-
GBogyó
tag
válasz
bb.bocs #8548 üzenetére
Ahhoz, hogy kódolt adásokat tudjál venni, be kell jönnie mindkét mux-nak. Legegyszerűbb úgy ellenőrizni, hogy az m1 és a duna is jöjjön. Az antenna helyzetén nagyon sok múlik. Én azt szoktam javasolni, hogy TSReader progi segítségével keresd meg a legjobb antennapozíciót, utána jöhet csak a tuner program. Le tudod tölteni az ingyenes változatát, az tökéletes, és kis segítséget találhatsz a használatáról az lhsite.hu-n.
A mindigtv.hu-n megtalálod a két mux részletes tartalmát.
Egyébként plusz infó, hogy tegnap, 10-én teljesítményemelés volt a Száva utcában, kb. 3x-osára. Tehát érdemes újra próbálkozni ott is, ahol nem volt eddig (elég) jel. -
azbest
félisten
válasz
bb.bocs #8547 üzenetére
Nem tudom milyen erős géped van, de 2 magos 2 GHz-es már elboldogul a hd adásokkal is.
http://www.mindigtv.hu/Elerheto_musorok.aspx a csatornák listája, mindkét muxon van kódolatlan és kódolt is... jobb vagy máshogy beállított antenna segíthet a vétel javításán -
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #8547 üzenetére
válaszolok magamnak, az a baj hogy 3 adás ha megy. ahogy láttam muxa ba esek, ami aztjelenti többnek kéne mmég bejönnie! 1 kérdés ha veszek kártyát, akkor a mux c adásokat amik kódoltak azokat nem érem el?
gond nélkü megy vlcvel is, a jellel van a baj! dejó hogy megtudtuk oldani, ember kösziiii
(választ azért várok)
ja és az sakadással kéne vlmit csinálni még, meg vlmi progi kéne amivel megya távirányitó, és felvéel is. + képarányt áttudok állitani
-
azbest
félisten
válasz
bb.bocs #8545 üzenetére
nem ismerem a helyi adottságokat
vagy próbáld meg a lakás különböző pontjain, főleg ablak közelében.. fektetett antennaával ami fémdobozra van tapasztva (most például nálam a 4edik emeleten egy rági cd meghajtó oldalára van tapasztva az antenna és van egy pár centis terület a polcon, ahova téve jó... egyébként arrébbmozgatva meg leesik a jelminőség.
de régebben, amikor még csak szentesen volt adás és az ottanit próbáltam venni, akkor egy erősítős szobaantennálval tudtam csak behozni az adást, de azt is csak a szoba meghatározott területein
-
azbest
félisten
válasz
bb.bocs #8543 üzenetére
ha 100-ból csak 31 a jelminőség, akkor vételi probléma... próbálj a laptoppal máshogy helyezkedni. Ha a talajhoz közelebbi szinten vagy, akkor az épületek leárnyékolnak sokat... magasabban lévő emeleteken jobb vétel lehet. Gondolom a saját kis antennáját használod.
A jelminőségnek 100% közelében kell lennie, csak akkor hibátlan a vétel ha 100%. A jelerősség lehet kevesebb is, 60% jelerősség felett akár már 100% lehet a jelminőség, mert az adásba hibajavítás is van építve.
(pl szegeden is van helyi adótorony a közelemben, de talajszinten vacak a vétel, 8adik emeleten meg egy antenna nélkülik kábelvéggel is bejön)
-
azbest
félisten
válasz
bb.bocs #8541 üzenetére
Mi már beszélgetünk erről, csak hogy a többiek is jobban képben legyenek, íme néhány részlet a tunerről, bemásolom ide is:
E3C EC168 Chipset-es (USB ID 18b4:1689)
Van sok változata ennek is, például ez, amihez az oldalukon drivert is találni (32 bites és picit régi). Mások szerint pedig ezt a drivert szokták mellékelni hozzá.Szóval adott egy kevésbé ismert és kevésbé támogatott tuner, van e valakinek tapasztalata ilyennel? Érdemes e küzdeni vele vagy inkább cserélje a jól bevált af9015-ös olcsó tunerre?
...Még pár dolog ami nem került szóba: az antennát vízszintesen tapaszd fel egy fémdobozra, fémfelületre, úgy jobb a vétel a vízszintes polarizációjú jel miatt. Esetleg még egy program amivel próbálkozhatsz: Splash Lite ebben lehet hogy kijelzi a vétel minőségét is a beállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Képszerkesztés általánosságban
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest