- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dariferi
csendes tag
válasz
Multibit #14281 üzenetére
A választ köszönöm.
Végül a Synaps TSHD-2875 Combo mellett döntöttem.Viszont az a tapasztalatom vele, hogy teljesen rapszodikusan viselkedik, ennél a video lejátszás megállítása, majd később folytatása szolgáltatásnál.
Van hogy nem menti el a fájlba, van hogy nem a leállítás helyétől indítja a lejátszást, hanem elölről kezdi.
Van ilyen vevője valakinek, tapasztalt vele hasonlót, vagy én "bénázok" el valamit?
-
repvez
addikt
válasz
Multibit #14275 üzenetére
és az elavult dolgon mit értesz? Mi az amit nem fog tudni és milyen hátrányban van a mostaniakhou,mert a Hdd beépithetőség és a torrentezés lehetősége elég ritkának tünik nekem a mostaniak közül 20k környékén.
Esetleg milyen másikat ajánlanál a modernek közül amivel dvb-t tv , médialejátszást és "ugymond smartositani " lehetne a tv-t, internetes böngészéssel beépitett wifivel? -
Ataxia
tag
válasz
Multibit #14210 üzenetére
üdv
A set top boxxal kapcsolatban érdekelne, hogy hol lehet akciósan megvenni az általad említett alma c2200 ast?
Kicsit megvagyok zavarodva, mert látok alma s2200-ast is ami pár ezerrel olcsóbb.Az miben tér el drágábbtól?Amugy a elektronet a cég neve ahol elfizető vagyok.Egy kis szolgáltató ami csak szabolcs megyében működik.Most bevezettek 17 hd csatornát , viszont nincs hd-s boxuk egyelőre, ezért kell magunknak megvennünk külön.
-
Watt25
veterán
válasz
Multibit #12772 üzenetére
Gondolom az a logika benne, hogy ha neked műholdad van, akkor nem kell a DVB-T/C. Vagy fordítva.
Mondjuk én nem igy gondolkozom, mert ha egyszer fel is rakok egy parabolát, attól még az UHF antennát sem fogom leszerelni.
De most, hogy nézem a doksiját tuti így van. Beépítve csak az analóg tuner van... Viszont mivel weszomjas azt mondta, hogy a hang bejött neki digitálisan, akkor ezek szerint vett ő hozzá, ezzel nincsen gond.
Viszont ez megmagyarázza, hogy miért nem találunk sehol arról infót, hogy a tévé tudja-e az MPEG4-et. Mivel nem a tévé a lényeg, hanem ez a külön megvásárolható DVB-HD modul. Ez az, amihez letölthető a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest