- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
fradi81 #9980 üzenetére
persze
a csatornákat sikerült is megtaláltatni, eltároltatni egy channels.conf-ba, már csak egy normális tv alkalmazást kellene találni
(így hirtelen a ME Tv volt fönn, azzal az m1 be is jött, de abban még csatornát váltani sem tudok, elvileg jobb klikkre be kellene jöjjön az EPG ablak, abban lehetne másikat kiválasztani - de nem jön be az EPG ablak)mondjuk ez nekem csak különösebb tét nélküli próbálkozás (h egyáltalán működik-e a cucc), mert desktopként nem szeretem a Linuxot, ezért az igazi az lenne, ha volna egy aláírt Windows driver
ha Linux alatt használnád, akkor te is érvénytelenítsd az alább említett módosítást, és valszeg ott is el fog indulni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest